Home Gaming Bekroonde detectivesim Shadows of Doubt lanceert 1.0 met nieuwe content, vandaag beschikbaar op PS5, Xbox Series X|S en pc

Bekroonde detectivesim Shadows of Doubt lanceert 1.0 met nieuwe content, vandaag beschikbaar op PS5, Xbox Series X|S en pc

by Jos Vis

Stap in de schaduw. Fireshine Games en ColePowered Games zijn verheugd om aan te kondigen dat de bekroonde meeslepende detectivesim Shadows of Doubt vandaag beschikbaar is op het PlayStation®5 (PS5)-systeem, Xbox Series X|S en pc 1.0.

YouTube video

Genomineerd voor ‘Meest innovatieve gameplay’ bij de Steam Awards van 2023 en bekroond met Ukie’s UK Game of the Show op gamescom 2022, Shadows of Doubt is een meeslepende misdaadoplossende sim waarin spelers de rol van een privédetective spelen.

Verken volledig gesimuleerde steden en ontmoet individuele burgers, elk met hun eigen naam, baan, appartement en dagelijkse routine. Gebruik gadgets om bewijs te verzamelen, criminelen op te sporen en elke zaak op te lossen in een stad waar iedereen een verdachte kan zijn. Scan vingerafdrukken, blader door gesprekslogboeken, lees privé-e-mails, controleer CCTV, open sloten en saboteer beveiligingssystemen… Met meerdere manieren om elke zaak op te lossen, kunt u de detective worden die u wilt zijn.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x