Home Gaming Cattle Country Open PC Beta start in oktober

Cattle Country Open PC Beta start in oktober

by Jos Vis

Uitgever Playtonic Friends en ontwikkelaar Castle Pixel hebben jouw hulp nodig! Terwijl de ontwikkeling van het gezellige cowboy life-sim-avontuur Cattle Country in volle gang is, is het team op zoek naar jouw feedback om de game om te vormen tot een echte westernklassieker!

Cattle Country neemt je mee op een gezond avontuur als een vastberaden pionier die naar het westen reist om een ​​nieuw leven te beginnen in een pixelart-prairieparadijs. Denk aan Red Dead Redemption meets Stardew Valley, en je bent op weg naar de juiste rodeo!

Vanaf 25 oktober kunnen fans in het zadel springen en de Cattle Country PC Open Beta via Steam bekijken en hun waardevolle feedback achterlaten! De teams van Castle Pixel en Playtonic Friends zetten zich in om een ​​prachtige, gezellige cowboywereld te bouwen om in rond te dwalen, en hun feedback en ideeën zullen helpen de volgende stappen in de ontwikkeling van de game vorm te geven.

En als we het toch over feedback hebben, het team is verheugd om de gloednieuwe Cattle Country Key Art te onthullen! Dat klopt, de community heeft gesproken en het team heeft geluisterd en iets nieuws gecreëerd om de gezellige, gezonde gameplay te laten zien die fans kunnen verwachten!

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x