Home Gaming ITER Playtest komt volgende maand, nieuwe trailer onthuld

ITER Playtest komt volgende maand, nieuwe trailer onthuld

by Jos Vis

Operators, verplichte vrijwilligers zijn door de ITER Corporation gevraagd voor de eerste opgravingsmissie in het ITER-restauratieproject. Houd uw ogen open voor meer informatie.

Fireshine Games en fluckyMachine kondigen met genoegen een aankomende gesloten Playtest aan voor het mining roguelite tower defense-spel ITER, dat eind oktober uitkomt.

Om toegang tot de playtest te garanderen, hoeven spelers alleen maar lid te worden van de officiële Discord, waar ze worden uitgenodigd om ITER al vroeg in de praktijk te brengen zodra de playtest volgende maand begint.

In ITER speel je als een Undercity-agent die aan boord moet gaan van zijn miningschip om grondstoffen te delven en de energie van de planeet te benutten. Gebruik verzamelde materialen om je mining-capaciteiten te verbeteren, upgrade je items en apparatuur en bouw de verdediging van je basis in de strijd tegen de mechanoids.

Kies je upgrades verstandig; ITER Corp laat je vriendelijk je eigen carrièreontwikkeling bepalen. Verken de grotten van de pilaar om nieuwe technologie te ontdekken en bouw geautomatiseerde gevechtssystemen om naderende bedreigingen te stoppen. In geval van nood beman je de geschutstoren om alles aan te pakken dat je basis durft te naderen. En hoewel het lot onvermijdelijk lijkt, kan het uitgeven van progressiepunten de overlevingskansen van je opvolger bij de volgende run vergroten.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x