Home Gaming Metal: Hellsinger VR nu beschikbaar voor Meta Quest

Metal: Hellsinger VR nu beschikbaar voor Meta Quest

by Pim, Sel

Funcom® is enthousiast om aan te kondigen dat Metal: Hellsinger®, de veelgeprezen ritme-FPS, vandaag wordt gelanceerd op Meta Quest en vanaf 3 oktober beschikbaar zal zijn op PSVR2 en Steam, waarmee VR-spelers een unieke demonenslachtingservaring krijgen. Geporteerd door Lab42®, bevat Metal: Hellsinger VR alle originele inhoud van de basisgame en wordt gelanceerd samen met drie DLC’s: Dream of the Beast, Purgatory, en het Essential Hits Pack.

Oorspronkelijk ontwikkeld door de studio The Outsiders bij Funcom, heeft Metal: Hellsinger, de kritisch geprezen en prijswinnende ritme-shooter, sinds de lancering meer dan 3,3 miljoen spelers aangetrokken en heeft het een overweldigend positieve beoordeling op Steam.

Met de VR-release kun je je innerlijke demon loslaten en de krachten van de hel en de hemel aan je vingertoppen ervaren. Beleef volledige VR-gameplay met een divers arsenaal aan wapens, waaronder dubbele pistolen, een explosieve kruisboog, een praatgrage schedel en een kwaadaardig zwaard.

Duik in de vuren van de hel en bekijk de bloedhete release-trailer:

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x