Home StreamingDisney+ Twee gloednieuwe Pixar Animation Studios series binnenkort te streamen op Disney+

Twee gloednieuwe Pixar Animation Studios series binnenkort te streamen op Disney+

by Pim, Sel

Disney+ heeft de releasedata voor twee gloednieuwe spannende series onthuld van Pixar Animation Studios. Een sneak peek is nu beschikbaar en biedt een eerste blik op beide nieuwe series.

  • Na het recordbrekende wereldwijde succes en de opwinding rond Inside Out 2 – dat nu te streamen is op Disney+ – keert Dream Productions terug naar het brein van Riley, dit keer om het binnenwerk van de studio achter haar dromen te verkennen. Alle vier afleveringen van de gelimiteerde serie komen naar Disney+ vanaf 11 december 2024.
  • In de gloednieuwe originele serie Win or Lose komen de verhalen van verschillende personages aan bod terwijl ze zich voorbereiden op hun grote kampioenschapssoftbalwedstrijd. Acht afleveringen, die elk een nieuw personage volgen, gaan vanaf 19 februari 2025 in premiere op Disney+.

“Deze twee series laten echt de creativiteit van Pixar op zijn best zien,” zegt Chief Creative Officer Pete Docter. “We zijn blij dat fans niet lang hoeven te wachten op meer geweldige content uit de wereld van Inside OutDream Productions biedt een schat aan grappen en plezier terwijl het dieper ingaat op een van onze favoriete onderdelen van de eerste film, het maken van Riley’s dromen. En we beschouwen Win or Lose als een grote, unieke tentpole serie, die echt laat zien wat onze studio volgens mij geweldig maakt: gedurfde, fantasierijke verhalen, keiharde humor en personages waar we ons allemaal in kunnen vinden.”

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x