Home Gaming Meer info over Assassin’s Creed Shadows

Meer info over Assassin’s Creed Shadows

by Jos Vis

Na een vergadering van de Raad van Bestuur actualiseert Ubisoft haar financiële doelstellingen voor FY2024-25. Het bedrijf verwacht nu nettoboekingen van ongeveer € 1,95 miljard en een break-even non-IFRS bedrijfsresultaat en vrije kasstroom.

Het bedrijf mikt nu op FY2024-25 Nettoboekingen voor het tweede kwartaal FY2024-25 op ongeveer € 350-370 miljoen. De herziene doelstellingen zijn voornamelijk een weerspiegeling van de beslissingen die zijn genomen voor Assassin’s Creed Shadows en de zachtere dan verwachte lancering van Star Wars Outlaws.

Naar de feedback van spelers geluisterd en als illustratie van onze spelergerichte aanpak, zijn de volgende belangrijke beslissingen met betrekking tot Assassin’s Creed Shadows genomen:

  • Assassin’s Creed Shadows wordt nu uitgebracht op 14 februari 2025. Hoewel de game compleet is qua functies, hebben de lessen uit de release van Star Wars Outlaws ons ertoe aangezet om extra tijd te geven om de titel verder te polijsten. Dit zal de grootste game in de franchise in staat stellen om zijn ambitie volledig waar te maken, met name door de belofte van ons avontuur met twee hoofdrolspelers waar te maken, met Naoe en Yasuke die twee heel verschillende speelstijlen brengen.
  • Ze wijken af ​​van het traditionele Season Pass-model. Alle spelers kunnen op 14 februari tegelijkertijd van de game genieten en degenen die de game pre-orderen, krijgen de eerste uitbreiding gratis.
  • De game markeert de terugkeer van onze nieuwe releases op Steam Day 1. Bovendien, ondanks solide beoordelingen (Metacritic 76) en gebruikersscores in de First Party en Epic stores (3,9/5) die een meeslepend en authentiek Star Wars-universum weerspiegelen, bleken de eerste verkopen van Star Wars Outlaws zachter dan verwacht. Als reactie op feedback van spelers zijn de ontwikkelteams van Ubisoft momenteel volledig gemobiliseerd om snel een reeks updates te implementeren om de spelerservaring te polijsten en te verbeteren om een ​​groot publiek te betrekken tijdens de feestdagen om Star Wars Outlaws te positioneren als een sterke langetermijnpresteerder. De game zal op 21 november beschikbaar zijn op Steam.

Yves Guillemot, medeoprichter en CEO, zei: “Onze prestaties in het tweede kwartaal voldeden niet aan onze verwachtingen, wat ons ertoe aanzette dit snel en resoluut aan te pakken, met een nog grotere focus op een spelergerichte, gameplay-first-benadering en een onwrikbare toewijding aan de langetermijnwaarde van onze merken.

Hoewel de tastbare voordelen van de transformatie van het bedrijf langer op zich laten wachten dan verwacht, blijven we vasthouden aan onze strategie, waarbij we ons richten op twee belangrijke verticals: Open World Adventures en GaaS – native experiences – met als doel groei, herhaling en een robuuste generatie van vrije kasstroom in ons bedrijf te stimuleren.

In het licht van recente uitdagingen erkennen we de noodzaak van meer efficiëntie en tegelijkertijd spelers tevreden te stellen. Als gevolg hiervan start het Uitvoerend Comité, onder toezicht van de Raad van Bestuur, naast de eerste belangrijke kortetermijnacties, een evaluatie die gericht is op verdere verbetering van onze uitvoering, met name in deze spelergerichte aanpak, en het versnellen van ons strategische pad naar een beter presterend model ten behoeve van onze stakeholders en aandeelhouders. Tot slot wil ik ingaan op enkele van de gepolariseerde opmerkingen over Ubisoft de laatste tijd. Ik wil nogmaals bevestigen dat we een entertainmentbedrijf zijn dat games maakt voor een zo breed mogelijk publiek, en dat het niet ons doel is om een ​​specifieke agenda te pushen. We blijven toegewijd aan het maken van games voor fans en spelers waar iedereen van kan genieten.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x