Home Gaming Lunar Remastered Collection aangekondigd, verschijnt in lente 2025

Lunar Remastered Collection aangekondigd, verschijnt in lente 2025

by Pim, Sel

De klassieke Japanse RPG’s Lunar: Silver Star Story en Lunar 2: Eternal Blue worden geremasterd en uitgebracht voor PS4, PS5, Xbox, Switch en pc. Samen gebundeld als Lunar Remastered Collection, zijn de games gepland voor release in lente 2025. Bekijk de trailer hieronder.

YouTube video

In een bericht op de PlayStation Blog praat Asca Akiyama, productcoördinator bij GungHo Online Entertainment America, over het naar moderne consoles brengen van de klassieke RPG’s, samen met moderne features zoals ondersteuning voor breedbeeldschermen, HD geanimeerde cutscenes en nieuwe Engelse voice-acting.

Spelers hebben ook de optie om over te schakelen naar de originele visuals van de game, en zullen profiteren van nieuwe quality-of-life features zoals een optie om gevechten te versnellen en nieuwe strategische instellingen.

Lunar: Silver Star Story draait om een jongen genaamd Alex, die op avontuur gaat voor rijkdom en avontuur. De komst van de Magic Emperor verandert echter alles. Lunar: Eternal Blue speelt zich 1.000 jaar na het originele verhaal af en volgt de protagonist Hiro. Het plot begint wanneer Hiro Lucia ontmoet, die erop staat dat ze naar de Goddess Althena moet worden gebracht.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x