Home Gaming The Midnight Walk aangekondigd voor PS5, PC en PSVR2

The Midnight Walk aangekondigd voor PS5, PC en PSVR2

by Pim, Sel

Tijdens de laatste State of Play van Sony kwamen er verschillende PlayStation VR2-games voorbij, maar MoonHood’s The Midnight Walk is bijzonder omdat het ook speelbaar is op PS5. De game verschijnt in de lente van 2025 (en komt ook naar pc en PC VR). Dit first-person narratieve spel is ontwikkeld door voormalige leden van Zoink Games, die eerder werkten aan Lost in Random en Fe. Bekijk de details hieronder.

YouTube video

In het verhaal speel je als The Burnt One, die bevriend raakt met Potboy en een Tim Burton-achtige wereld van horror verkent. Verschillende monsters willen Potboy’s vlam doven, en het is jouw taak om hem te beschermen in vijf unieke verhalen. Misschien wel het meest opvallende aspect van The Midnight Walk is dat de assets zijn gemaakt van klei.

Deze worden vervolgens 3D-gescand, met stop-motion animatie gebruikt voor beweging. Alles is met de hand gemaakt, en in combinatie met de bizarre personages die spelers zullen ontmoeten, zou The Midnight Walk een uniek en meeslepend avontuur kunnen bieden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x