Home Gaming LEGO Horizon Adventures verschijnt 14 november

LEGO Horizon Adventures verschijnt 14 november

by Pim, Sel

Sony heeft Horizon Zero Dawn Remastered aangekondigd tijdens de recente State of Play presentatie, waarmee bevestigd werd dat de remaster aan het einde van oktober uitkomt. Maar dat zal niet de enige manier zijn om de originele Horizon-titel rond die tijd opnieuw te beleven. LEGO Horizon Adventures werd eerder dit jaar al aangekondigd en kreeg een releasevenster voor de feestdagen. Tijdens de eerder genoemde State of Play werd een specifiekere releasedatum voor deze titel aangekondigd.

Zoals onlangs gelekt via een voortijdige PlayStation Store-vermelding, zal LEGO Horizon Adventures op 14 november worden uitgebracht. De actie-avonturentitel zal het verhaal van Horizon Zero Dawn behandelen, met terugkerende stemmen van de originele acteurs, maar zoals je misschien kunt verwachten, zal het verhaal op een veel humoristischere manier worden verteld, gericht op een breder en jonger publiek. Bekijk de trailer hieronder voor een glimp van de game.

YouTube video

LEGO Horizon Adventures zal beschikbaar zijn op PS5, Nintendo Switch en pc bij de release. Voorbestellingen voor de titel zijn nu geopend.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x