Home Gaming Ghost of YĆ²tei aangekondigd, het vervolg op Ghost of Tsushima

Ghost of YĆ²tei aangekondigd, het vervolg op Ghost of Tsushima

by Pim, Sel

Sucker Punchā€™s open-world samurai-epos Ghost of Tsushima heeft sinds de aankondiging veel harten veroverd, en met vier jaar sinds de release is de anticipatie voor de onvermijdelijke sequel enorm gegroeid. Nu is het officieel aangekondigd, met Sony die ervoor kiest om de recente State of Play presentatie te sluiten met de aankondiging van de sequel.

De game, getiteld Ghost of Yōtei, neemt spelers mee naar een geheel nieuwe locatie, ver weg van het eiland Tsushima. De setting rond de actieve vulkaan Mount Yōtei brengt niet alleen een nieuwe omgeving, maar ook een nieuwe protagonist, wat betekent dat Jin Sakai niet terugkeert.

De nieuwe protagonist lijkt ook een sterke band met wolven te hebben, hoewel het nog moet blijken of dit haar specifieke, nieuwe vaardigheden zal geven. Desondanks wordt er veel gameplay getoond in de aankondigingstrailer, waarin brute gevechten, soepele stealth-actie, prachtige omgevingen en meer worden belicht. Bekijk de trailer hieronder.

YouTube video

Zoals je zou verwachten, heeft Sony ook bevestigd dat Ghost of Yōtei bij de release geoptimaliseerd zal zijn voor PS5 Pro.

Ghost of Yōtei komt in 2025 uit voor PS5.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x