Home Gaming DECAPOLICE is uitgesteld naar 2026, verschijnt ook voor PC

DECAPOLICE is uitgesteld naar 2026, verschijnt ook voor PC

by Pim, Sel

Level-5’s open-world detective RPG, DECAPOLICE, heeft sinds de aankondiging vorig jaar al veel nieuwsgierigheid gewekt, maar het lijkt erop dat de ontwikkeling langer duurt dan aanvankelijk verwacht. Oorspronkelijk gepland voor 2023, werd de game al eerder uitgesteld naar 2024, en nu is het opnieuw uitgesteld, dit keer naar 2026.

Tijdens het recente Level-5 Vision 2024-evenement kondigde de studio aan dat DECAPOLICE nu pas in 2026 zal uitkomen. Studio CEO en president Akihiro Hino verklaarde dat de twee jaar extra ontwikkelingstijd nodig zijn om zowel de visuals als de inhoud van de game verder te verbeteren. Hij zei: “Zowel de visuals als de inhoud van de game worden verbeterd, omdat we het willen evolueren naar een nog boeiendere ervaring. Dat betekent echter ook dat we meer tijd nodig zullen hebben om het af te ronden.”

Volgens Hino werkt Level-5 momenteel aan systemen voor een grote open wereld voor DECAPOLICE, terwijl de studio ook bezig is met de productie van een anime gebaseerd op de game, die rond dezelfde tijd zal uitkomen als de game zelf. Een nieuwe trailer van de game werd ook getoond, waarin het themalied werd onthuld. Je kunt de trailer hieronder bekijken.

YouTube video

Tot slot heeft Level-5 ook aangekondigd dat wanneer DECAPOLICE in 2026 wordt gelanceerd, het naast PS5, PS4 en Nintendo Switch ook beschikbaar zal zijn op pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x