Home Gaming Fae Farm verschijnt 22 oktober voor Playstation en Xbox

Fae Farm verschijnt 22 oktober voor Playstation en Xbox

by Pim, Sel

Phoenix Labs heeft vandaag aangekondigd dat hun gezellige landbouwsimulatie Fae Farm op 22 oktober 2024 wordt gelanceerd voor PlayStation 4 & 5, Xbox Series X│S, Xbox One en de Windows Store. Zowel de Standard Edition als de Deluxe Edition van Fae Farm zullen beschikbaar zijn bij de lancering, samen met de DLC-pakketten Coasts of Croakia en Skies of Azoria.

Fae Farm neemt spelers mee op een schilderachtig avontuur dat ze volledig naar eigen wens kunnen aanpassen. Elke dag zorgen spelers voor hun boerderijen en boerderijdieren, sluiten ze vriendschap met de inwoners van Azoria, verkennen ze gevarieerde omgevingen, verzamelen ze grondstoffen, versieren ze hun huizen en ontdekken ze de magie die nodig is om de pracht van de wereld te herstellen.

Fae Farm bouwt voort op de bekende elementen van het genre door spelers een diepgaande landbouwsimulatie-ervaring te bieden die geheel op hun wensen kan worden afgestemd. Het Cozy System van de game beloont spelers voor het creëren van speciaal meubilair en huisdecoratie, wat hun gezondheid, uithoudingsvermogen en mana elke dag versterkt.

De DLC-pakketten breiden de wereld van de spelers verder uit. Coasts of Croakia introduceert nieuwe eilanden, nieuwe personages en een magische kikkerachtige metgezel. In Skies of Azoria verkennen spelers de hemelse gebieden boven Azoria, waar ze nieuwe uitdagingen aangaan en nieuwe vrienden maken.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x