Home Gaming Warner Bros. Games lanceert Mortal Kombat 1: Khaos Reigns

Warner Bros. Games lanceert Mortal Kombat 1: Khaos Reigns

by Pim, Sel

Warner Bros. Games heeft vandaag aangekondigd dat Mortal Kombat 1: Khaos Reigns, een volledig nieuwe uitbreiding voor Mortal Kombat 1, het nieuwste deel in de iconische videogame franchise, nu digitaal verkrijgbaar is voor PlayStation®5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch™ en PC (Steam en Epic Games Store).
 
Mortal Kombat 1: Khaos Reigns, ontwikkeld door het bekroonde NetherRealm Studios, zet het filmische verhaal voort met nieuwe hoofdstukken in de Story-modus waarin vrede en anarchie centraal staan. Om zijn Nieuwe Tijdperk van Vrede te verdedigen, moet Vuurgod Liu Kang zijn kampioenen verzamelen en vertrouwen hebben in zijn vijanden om een gevaarlijke dreiging uit een alternatieve tijdlijn te verslaan, geleid door de meedogenloze Titan Havik, wiens enige doel het is om de rijken in Khaos te storten.
 
Mortal Kombat 1: Khaos Reigns breidt het groeiende aantal speelbare personages uit met de terugkeer van CyraxSektor en Noob Saibot. Deze personages zijn nu verkrijgbaar als onderdeel van Kombat Pack 2 en hebben unieke achtergrondverhalen die passen in het opnieuw vormgegeven universum van Mortal Kombat 1. Cyrax is een jonge Lin Kuei-krijger en een wonderkind op het gebied van vechtkunsten dat gebruik kan maken van cybernetische technologie; Sektor, een meesterpantsermaakster en een ervaren Lin Kuei-krijger, is Cyrax’ mentor en Sub-Zero’s meest vertrouwde luitenant; en Noob Saibot is een schimmige handlanger die is gemaakt van de ziel van Bi-Han (ook bekend als Sub-Zero) en die samen met Havik anarchie wil zaaien.
 
Kombat Pack 2 brengt ook een nieuwe lichting gastvechters in de mix met Ghostface, de terugkerende identiteit gedragen door antagonisten uit de Scream horrorfilm franchise, ingesproken door Roger L. Jackson; T-1000, de Terminator op basis van vloeibaar metaal en dodelijke cybernetische moordenaar uit de Terminator 2: Judgment Day (1991) film, met de stem en de gelijkenis van acteur Robert Patrick; en Conan the Barbarian, de torenhoge krijger uit de film Conan the Barbarian (1982), met de gelijkenis van acteur Arnold Schwarzenegger in de rol van het titelpersonage. De timing van de release van de drie gastvechters wordt later bekendgemaakt.
 
Bovendien hebben alle Mortal Kombat 1-bezitters vanaf vandaag toegang tot een gratis content-update, waaronder Animalities, de door fans geliefde finishing moves waarmee alle speelbare personages in hun geestdier kunnen veranderen om verslagen tegenstanders te vernietigen; Towers of Time, een terugkerend speltype met een doorlopende rotatie van uitdagingen en in-game evenementen; en vier nieuwe arena’s – ChaoseumNight MarketThe Maze en Havik’s Citadel.

Bekijk en deel de Mortal Kombat 1: Khaos Reigns lanceringstrailer hieronder:

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x