Home Gaming Shattered Space – House Va’ruun Starfield Animated Anthology-aflevering nu beschikbaar

Shattered Space – House Va’ruun Starfield Animated Anthology-aflevering nu beschikbaar

by Pim, Sel

De nieuwe verhaaluitbreiding van StarfieldShattered Space, neemt spelers mee naar de verborgen thuisplaneet van House Va’ruun. In de nieuwste aflevering van de Starfield Animated Anthology, “All Must Serve”, biedt Bethesda Game Studios een diepere blik op de geschiedenis en de mensheid van House Va’ruun.
 
Bekijk de nieuwe Starfield Animated Anthology-aflevering hieronder:

YouTube video

In “All Must Serve” volgen we een jong Va’ruun kind dat een ceremonie bijwoont in de Scaled Citadel. Wanneer een catastrofe een groot deel van de hoofdstad van de Va’ruun wegvaagt, moeten de mensen van het House Va’ruun de draad weer oppakken. Jij arriveert midden in deze chaos en het is aan jou hoe je het House Va’ruun wilt helpen.
 
Shattered Space lanceert op 30 september voor Xbox Series X | S en PC. Bezitters van de Premium of Constellation Editions van Starfield ontvangen Shattered Space als onderdeel van hun oorspronkelijke aankoop. Bezitters van de Standard Edition kunnen nog steeds de Digital Upgrade kopen voor toegang tot Shattered Space plus andere digitale items, waaronder Digital Art Book, Original Soundtrack, 1.000 Creation Credits en het Constellation Skin Pack.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x