Home Gaming Railway Empire 2 ontvangt 15 oktober een nieuwe landschap DLC

Railway Empire 2 ontvangt 15 oktober een nieuwe landschap DLC

by Pim, Sel

Uitgever Kalypso Media en ontwikkelaar Gaming Minds Studios hebben een nieuwe DLC aangekondigd voor hun succesvolle spoorwegmanagementsimulatiegame, Railway Empire 2. De nieuwe DLC, getiteld Railway Empire 2 – India, neemt spelers mee naar het uitgestrekte Indiase subcontinent, door uitgestrekte vlaktes en bruisende megasteden, en daagt spelers uit om een spoorwegnetwerk te creëren dat een zo’n diverse en wispelturige omgeving kan ondersteunen – en tegelijkertijd winstgevend kan zijn. De DLC zal op 15 oktober worden uitgebracht op PC, PlayStation 4|5, Xbox One en Xbox Series X|S en zal €10,99 kosten, met een lanceringskorting van 10% in de eerste week op Steam.

Tycoons beginnen hun avontuur binnen de East India Company tijdens zijn hoogtepunt van macht en invloed in India, voordat ze een paar decennia vooruit springen – wanneer de Kroon begint met het ontwikkelen van de infrastructuur en de monopolies van de East India Company overneemt.

Railway Empire 2 – India zal een breed scala aan vracht leveren, met vier nieuwe authentieke Indiase locomotieven, waaronder de “Fairy Queen” en de BNR klasse N, plus nog eens vijf geïmporteerde en opnieuw vormgegeven locomotieven. Drie volledig ingesproken, uitgebreide scenario’s en een uitgestrekte nieuwe India-kaart zullen spelers naar de uitgestrektheid van het Indiase platteland brengen met 16 nieuwe regionale producten om te bezorgen, waaronder kip, graniet, luxueuze juwelen en nog veel meer! Dit alles kan worden genoten met de 20 nieuwe thematische muziekstukken en jingles die je reis begeleiden.

Railway Empire 2 – India arriveert op 15 oktober op Windows PC, PlayStation 4|5, Xbox One en Xbox Series X|S, en zal bij de release €10,99 kosten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x