Home Events State of Play aangekondigd voor 25 september om middernacht

State of Play aangekondigd voor 25 september om middernacht

by Pim, Sel

Sony heeft aangekondigd dat State of Play morgen, 25 september, om 00.00uur Nederlandse tijd terugkeert. De show, die meer dan 30 minuten zal duren, zal aankondigingen en updates bevatten over meer dan 20 PS5- en PlayStation VR 2-titels van “studio’s van over de hele wereld.” Het evenement zal beschikbaar zijn in zowel het Engels als Japans via YouTube en Twitch.

Wat betreft de mogelijke titels, lijkt het vrijwel zeker dat we meer zullen zien van de Silent Hill 2-remake van Bloober Team. Konami zou eindelijk de releasedatum kunnen aankondigen voor Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, vooruitlopend op hun live Hotline-show op de Tokyo Game Show 2024. Het zou ook niet verrassend zijn om meer te zien van Death Stranding 2: On the Beach van Kojima Productions, dat deze week ook een podiumevenement zal hebben.

Naast deze titels zouden we enkele remasters kunnen verwachten, specifiek voor Horizon Zero Dawn en Days Gone. Misschien onthult Bend Studio eindelijk de nieuwe IP waar ze al jaren aan werken. Wat betreft PSVR2-releases, lijkt Metro Awakening van 4A Games waarschijnlijk.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x