Home GamingAndroid Ontdek de nieuwe skilling boss van RuneScape bij de ‘Gate of Elidinis’ en vecht om het standbeeld van Elidinis te herstellen

Ontdek de nieuwe skilling boss van RuneScape bij de ‘Gate of Elidinis’ en vecht om het standbeeld van Elidinis te herstellen

by Marc Beers

Ga naar nieuwe hoogten om de top van het Sanctum of Rebirth te bereiken tijdens een missie om het standbeeld van Elidinis te herstellen in de nieuwste RuneScape Story Quest en Skilling Boss ‘Gate of Elidinis’, nu beschikbaar voor RuneScape-leden.

YouTube video

Eens een heilig portaal dat diende als doorgang voor geesten van de doden, de Gates of Elidinis zijn nu verteerd door duisternis van Amascuts corruptie, waardoor het portaal besmet is en geesten de woestijn in stromen. Als deze verloren zielen alleen worden gelaten, zullen ze snel aangetrokken worden door Amascuts kwade krachten, waardoor het aan jou is om het portaal te herstellen en vrede in de wereld te brengen.

Neem het op tegen de Gate of Elidinis Skilling Boss in een solo- of groepsgevecht van maximaal tien spelers. Voor de baasontmoeting, mijn maansteen en maak spirituele barrières om jezelf te verdedigen tegen de corruptie. Test je meesterschap over vier bekende Mining-, Crafting-, Divination- en Agility-vaardigheden om de verbrijzelde standbeeldstukken te reinigen en de baas te verslaan in deze snelle, steeds veranderende gevechtsontmoeting.

Reinig Gate of Elidinis met succes om de functionaliteit van de portal te herstellen en verdien gloednieuwe skilling- en gevechtsbeloningen, waaronder een nieuwe Runecrafting Off-Hand ‘Runic Attunement’, een nieuwe Divination Off-Hand ‘Memory Locus’, een nieuw Combat Prayer and God Book en een schattig nieuw baashuisdier ‘Edie’.

Gate of Elidnis belangrijkste kenmerken:

  • Het vervolg op de Ode of the Devourer verhaallijn met een missie om Amascut’s kwaadaardige corruptie van Gielinor te verlossen.
  • Een spannende, snelle gevechtsontmoeting tegen de corrupte Gate of Elidinis skilling boss, waar spelers solo kunnen vechten of de wapens kunnen opnemen met maximaal negen andere vrienden om deze angstaanjagende vijand te verslaan.
  • Lucratieve beloningen om te vinden, waaronder de nieuwe Runecrafting Off-Hand ‘Runic Attunement’, de nieuwe Divination Off-Hand ‘Memory Locus’, het nieuwe God Book ‘Scripture of Elidinis’, het nieuwe Combat Prayer ‘Eclipsed Soul’ en een nieuw baas huisdier ‘Edie’.
  • Ervaar de lancering van een nieuw evenement: Gate of Elidinis Hunt. Verzamel scherven door taken te voltooien om cosmetische overrides en krachtige tijdelijke buffs te verdienen in een missie gehost door de Priestesses of Elidinis.

RuneScape ‘Gate to Elidnis’ is beschikbaar voor RuneScape-leden die de ‘Ode of the Devourer’ Story Quest hebben voltooid. RuneScape is nu beschikbaar op pc, Steam, iOS en Android, compleet met cross-platform progressie en spelen op pc en mobiel.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x