Home Gaming HET AVONTUUR ROEPT! GREEDFALL II: THE DYING WORLD IS NU VERKRIJGBAAR IN VROEGTIJDIGE TOEGANG OP PC

HET AVONTUUR ROEPT! GREEDFALL II: THE DYING WORLD IS NU VERKRIJGBAAR IN VROEGTIJDIGE TOEGANG OP PC

by Marc Beers

NACON en Spiders studio maken met plezier bekend dat GreedFall II: The Dying World nu in vroegtijdige toegang verkrijgbaar is op Steam. Deze tweede titel in de populaire, verhalende RPG, die al 2 miljoen spelers heeft aangetrokken, verschijnt in 2025 in volledige vorm voor pc, PlayStation®5 en Xbox Series X|S.

YouTube video


Een gloednieuw avontuur in de unieke wereld die Spiders creëerde
GreedFall II: The Dying World is een verhaalgerichte RPG die drie jaren voor de gebeurtenissen in de eerste game begint. Dit keer ben je een lid van de Teer Fradee-stam, die met geweld van zijn eiland is meegenomen naar het continent van de kolonisten: Gacane. In deze oude wereld, die wordt geteisterd door oorlog, de Malichor-plaag en het politieke gekonkel van verschillende facties, moet je je vrijheid en de controle over je eigen lot zien te heroveren. Met behulp van diplomatie, sluwheid, gevechten en je bondgenoten moet je een einde maken aan de veroveringsambities van één man, die het voortbestaan van zowel het continent als je eiland bedreigt.

Wat je kunt beleven in vroegtijdige toegang
Spelers kunnen nu het begin van de hoofdmissie ontdekken, de gebieden Teer Fradee, Thynia en Uxantis verkennen, en enkele van de personages leren kennen die hen tijdens de reis zullen vergezellen.

In de loop van de vroegtijdige toegang wordt de content van de game verder verrijkt via diverse updates die nieuwe features, verbeteringen en evenwichtscorrecties brengen, naast nieuwe gebieden, metgezellen, missies, vaardigheden, een fotostand en veel meer! Details over de eerste grote updates zijn te vinden in onderstaande roadmap.

GreedFall II: The Dying World is nu beschikbaar in vroegtijdige toegang op pc (Steam), en verschijnt in 2025 voor PlayStation®5 en Xbox Series X|S in 2025.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x