Home GamingAndroid Airplane Chefs gaat samenwerking aan met Pringles

Airplane Chefs gaat samenwerking aan met Pringles

by Pim, Sel

Maak je klaar voor een smakelijke ervaring! Nordcurrent, de wereldwijde gamestudio achter succesvolle titels zoals Cooking Fever, kondigt een spannende nieuwe samenwerking aan met het iconische snackmerk Pringles in hun snelgroeiende spel Airplane Chefs. Vanaf deze week is Pringles wereldwijd beschikbaar in de populaire stewardess-simulator.

Airplane Chefs is een snel, meeslepend spel waarin spelers in de schoenen van een stewardess kunnen stappen om passagiers te bedienen, maaltijden te bereiden en de chaos aan boord te beheren. Met meer dan 5 miljoen actieve gebruikers per maand en een groeiende schare fans, is het spel op weg om een van de populairste simulatiespellen te worden. Dankzij deze nieuwe samenwerking kunnen spelers nu de favoriete snack van de wereld, Pringles, serveren op hun virtuele vluchten!

“Dit is de eerste integratie van een echt merk in Airplane Chefs en we zijn ontzettend blij dat we Pringles aan boord hebben,” zegt Victoria Trofimova, CEO van Nordcurrent. Ze vervolgt: “We hebben veel succes gehad met merkpartnerschappen in Cooking Fever, met samenwerkingen met grote namen zoals Coca-Cola, FC Barcelona en TGI Fridays. Pringles is onze nieuwste stap om spelers een authentieke en leuke ervaring te bieden, en we zijn benieuwd hoe dit zal aanslaan bij onze fans.”

Pringles is een begrip, vooral tijdens vluchten. Het is moeilijk om een vlucht te vinden waar deze knapperige snacks niet worden aangeboden. Waarom zou Airplane Chefs dan anders zijn? Airplane Chefs weerspiegelt de spanning en drukte van het werk van een stewardess, en met Pringles wordt de ervaring nog authentieker. Het is een perfecte match.

Hoewel deze Pringles-integratie geen specifieke in-game taken of speciale beloningen bevat, zullen spelers de iconische Pringles-bussen herkennen op de keukenplanken en in de bestellingen van passagiers. Deze samenwerking brengt spelers dichter bij echte vliegervaringen, want wat is een vlucht zonder snacks?

Pringles zal zijn eerste verschijning maken op de Denver-vlucht, de populairste locatie in Airplane Chefs. Terwijl spelers hun virtuele passagiers bedienen, zullen ze merken dat ze Pringles rechtstreeks van de keukenplank pakken om aan snackbestellingen te voldoen. Deze samenwerking duurt zes maanden, maar het is pas het begin van wat Nordcurrent in petto heeft voor toekomstige updates.

Naast deze smakelijke nieuwe samenwerking bereidt Airplane Chefs zich voor op de lancering van de 14e locatie in december. Hoewel Nordcurrent nog weinig details heeft prijsgegeven, kunnen spelers verwachten dat de nieuwe locatie zich in een levendige stad zal afspelen. Het spel introduceert ook verschillende nieuwe functies, zoals ‘autocookers’ om het keukenproces te stroomlijnen en spannende nieuwe mini-games om de algehele gameplay te verbeteren.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x