Home Gaming Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game onthuld uitgebreide gameplay

Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game onthuld uitgebreide gameplay

by Mark van Truijen

Kort nadat de game werd uitgesteld naar begin 2025, hebben ontwikkelaar Weta Workshop en uitgever Private Division niet alleen een specifieke releasedatum aangekondigd voor Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game, maar hebben ze ook een heleboel nieuwe gameplaybeelden en details getoond als onderdeel van een uitgebreide showcase.

Tales of the Shire is natuurlijk een levenssimulatie die spelers in staat stelt het gezelligste leven mogelijk te leiden als een Hobbit in een charmant klein dorpje in de Gouw. Dat betekent, zoals je je kunt voorstellen, dat je alles zult doen, van tuinieren en vissen tot het bereiden van maaltijden en meer.

Spelers kunnen ook hun eigen Hobbit-huis inrichten, met de beschikbare tools die er behoorlijk uitgebreid uitzien. Interessant genoeg laat de game je huis er een beetje rommelig en slordig uitzien om echt die Hobbit-sfeer te vangen.

In het dorp Bywater – waar je je tijd zult doorbrengen – ontmoet je ook verschillende personages, elk met hun eigen unieke persoonlijkheden, kleine verhalen om te vertellen, vaardigheden om te delen, items om te ruilen en meer. Bekijk de showcase hieronder voor meer details over de game.

Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game wordt op 25 maart volgend jaar gelanceerd voor PS5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch en PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x