Home Gaming Microsoft werkt aan plannen voor het 25 jarig jubileum van Halo en Xbox

Microsoft werkt aan plannen voor het 25 jarig jubileum van Halo en Xbox

by Mark van Truijen

Het Xbox-merk en de Halo-franchise vieren in november 2026 hun 25-jarig jubileum, en het lijkt erop dat Microsoft al plannen begint te maken om dat dubbele jubileum te herdenken.

In een recent interview met License Global magazine, terwijl hij sprak over de verscheidenheid aan franchises die Microsoft in huis heeft, zowel nieuwe als oude, raakte John Friend, hoofd consumentenproducten van Xbox, kort de plannen van het bedrijf voor het 25-jarig jubileum van Halo en Xbox aan.

“We zijn bezig met plannen voor het 25-jarig jubileum van Halo en Xbox – we hebben zo’n rijke erfenis en geschiedenis, en deze gemeenschappen zijn al zo lang actief, dat moet je vieren,” zei hij.

Wat die plannen inhouden, moet nog blijken, maar er zijn aanwijzingen voor degenen die recente lekken en speculaties bijhouden. Er wordt bijvoorbeeld beweerd dat er een remaster van Halo: Combat Evolved in ontwikkeling is, iets wat Microsoft zou kunnen combineren met het 25-jarig jubileum van het spel.

Ondertussen beweren lekken ook dat de volgende generatie Xbox in 2026 van start gaat, eerder dan velen zouden verwachten, en dat deze ook een draagbaar apparaat zal bevatten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x