Home Gaming Palworld PS5 versie is verwijderd van de lijst aanwezige games tijdens TGS

Palworld PS5 versie is verwijderd van de lijst aanwezige games tijdens TGS

by Mark van Truijen

Pocketpair’s overlevingssensatie Palworld is nog steeds niet op PlayStation verschenen, maar de speculaties zijn de afgelopen dagen hoog opgelopen dat dit binnenkort zou kunnen veranderen, dankzij een PS5-versie van de titel die werd gespot op een lijst van games die volgende week op de Tokyo Game Show zullen verschijnen, gepubliceerd door Japan’s CESA.

Sindsdien lijkt het er echter op dat de CESA die lijst heeft bijgewerkt. Opgemerkt door een gebruiker op ResetEra, is de onaangekondigde vermeende PS5-versie van Palworld niet langer opgenomen in de eerder genoemde lijst. De titel werd blijkbaar kort na de eerste ontdekking vorige week van de lijst verwijderd.

Of dit betekent dat het spel per ongeluk werd vermeld, of dat Palworld nog steeds naar de PS5 komt en de vermelding werd verwijderd omdat het te vroeg was, valt nog te bezien. Pocketpair zelf heeft echter eerder gesuggereerd dat het van plan is om zijn spel naar PlayStation te brengen, dus het zou niet verrassend zijn als dat uiteindelijk toch gebeurt, en wel eerder dan later.

In ander Palworld-gerelateerd nieuws hebben Nintendo en The Pokémon Company eerder deze week een rechtszaak aangespannen tegen Pocketpair wegens octrooi-inbreuk, hoewel Pocketpair zegt alles te zullen doen om ervoor te zorgen dat indie-ontwikkelaars niet worden belemmerd in het nastreven van creatieve ideeën.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x