Home Gadgets Samsung presenteert innovatieve keukenoplossingen op de A30 Küchenmeile in samenwerking met Art of Kitchens

Samsung presenteert innovatieve keukenoplossingen op de A30 Küchenmeile in samenwerking met Art of Kitchens

by Jos Vis

Samsung, wereldleider in technologie en digitale innovaties, zal dit jaar aanwezig zijn op de prestigieuze Duitse vakbeurs A 30 Küchenmeile. In samenwerking met Art of Kitchens, een begrip onder de Nederlandse Küchenmeile-bezoekers zal Samsung zijn nieuwste keukeninnovaties presenteren. Deze samenwerking is tot stand gekomen door de synergie tussen Samsung en de unieke designvisie van Art of Kitchens.

De Küchenmeile, die plaatsvindt in van 21 t/m 27 september, is het belangrijkste event voor keukenprofessionals in Europa. De beurs trekt honderden exposanten en duizenden bezoekers uit de keuken- en interieurindustrie, waaronder designers, architecten, distributeurs en consumenten. Dit jaar zal Samsung, in nauwe samenwerking met Art of Kitchens, zijn innovatieve keukenapparatuur tonen, met een focus op slimme technologie, design en duurzaamheid.

Innovatie en design: een krachtige combinatie
Samsung staat wereldwijd bekend om zijn innovatieve technologie en verfijnde ontwerpen. Op de Küchenmeile 2024 kunnen bezoekers de nieuwste trends en technologieën in keukendesign en -apparatuur ontdekken, waaronder slimme koelkasten, ovens, vaatwassers en kookplaten. Deze producten zijn ontwikkeld om het dagelijkse leven van consumenten nog comfortabeler te maken, door gebruiksvriendelijke technologie te combineren met strakke, moderne designs voor elk keukenontwerp.

Art of Kitchens, met hun jarenlange expertise in keukendesign, heeft unieke keukens gecreëerd die de producten van Samsung naadloos integreren in een inspirerende setting, waarin design en functionaliteit elkaar ontmoeten. Deze samenwerking biedt een perfect voorbeeld van hoe technologie en design harmonieus kunnen samengaan in de moderne keuken.

Slimme oplossingen voor een duurzamere toekomst
Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in de keuzes van consumenten, en Samsung zet zich in om producten te ontwikkelen die zowel efficiënter als milieuvriendelijker zijn. Op de Küchenmeile presenteert Samsung zijn energiezuinigere apparaten die zijn ontworpen om zowel energie- als waterverbruik te verminderen zonder in te leveren op prestaties.

Samsungs slimme apparaten, zoals de Family Hub-koelkasten, gaan nog een stap verder door het dagelijkse leven nog makkelijker te maken met innovatieve functies. Deze koelkasten zijn voorzien van geavanceerde technologie die het mogelijk maakt om boodschappenlijstjes te maken, maaltijden te plannen en zelfs de houdbaarheid van producten bij te houden. Bovendien zijn ze compatibel met het SmartThings-platform van Samsung, waardoor ze verbonden zijn met andere slimme apparaten in huis en vanaf afstand bediend kunnen worden.

Een beleving voor alle zintuigen
Bezoekers van de Samsung-stand op de Küchenmeile kunnen rekenen op een totaalbeleving waarin zowel technologie als esthetiek centraal staan. Naast de fysieke presentatie van de keukenapparatuur zullen er live demonstraties zijn, waarbij de functionaliteiten van de apparaten in een realistische setting getoond worden. Dit biedt bezoekers de kans om de producten in actie te zien en te ontdekken hoe deze hun eigen leven zouden kunnen verbeteren.

Art of Kitchens
De samenwerking met Art of Kitchens biedt daarnaast een unieke gelegenheid om te laten zien hoe de apparaten van Samsung naadloos kunnen worden geïntegreerd in hoogstaande, op maat gemaakte keukens. Met oog voor detail en een verfijnd gevoel voor design, zal deze stand een inspiratiebron zijn voor iedereen die op zoek is naar moderne keukenoplossingen.

Extra Brede Koel-vriescombinatie
Samsung introduceert er ook zijn nieuwe Extra Brede koel-vriescombinatie. Met een breedte van 75,9 cm en een inhoud van 538 liter biedt deze koelkast aanzienlijk meer ruimte dan traditionele modellen. Dankzij de innovatieve SpaceMax™-technologie is er voldoende ruimte voor grote items zoals pannen, watermeloenen en bakplaten, ideaal voor wie graag voorbereid is op een diner met vrienden of familie.

Daarnaast bespaart dit energiezuinige model tot wel 15% op energieverbruik via de AI Energy Mode in de SmartThings-app. Deze slimme functies helpen gebruikers hun energieverbruik te monitoren en te optimaliseren.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x