Home Gaming Microsoft Flight Simulator 2024 is nu beschikbaar voor pre-order

Microsoft Flight Simulator 2024 is nu beschikbaar voor pre-order

by Pim, Sel

Xbox en Asobo Studio kondigen met genoegen aan dat Microsoft Flight Simulator 2024 nu beschikbaar is voor pre-order. Fans kunnen vanaf 19 november aan de slag op Xbox Series X|S, pc, cloud en in Game Pass* op de dag dat de game uitkomt.

Microsoft Flight Simulator 2024 is ontwikkeld door studio Asobo uit Bordeaux en is ontworpen om te profiteren van de nieuwste simulatie-, cloud-, machine learning- en grafische technologieën om de meest geavanceerde, meeslepende en responsieve flight simulator aller tijden te creëren. Een gloednieuwe carrièremodus en een nieuwe fotomodus zullen de ervaring verder verrijken. De weergave van de aarde, de ‘digitale tweeling’ genoemd, bereikt ook een indrukwekkende mijlpaal dankzij de spectaculaire verbetering van de gronddetails, de opname van wereldwijd scheepsverkeer, de allereerste implementatie van helikopterplatforms, zweefvliegvelden, olieplatforms en verticale obstakels over de hele wereld tot aan de toevoeging van tientallen diersoorten wereldwijd.

Microsoft Flight Simulator 2024 — nu beschikbaar voor pre-order in de Microsoft Store — wordt op 19 november 2024 in verschillende edities gelanceerd en de Standard Edition is op dag één beschikbaar met Game Pass*. Alle pre-orders ontvangen het De Havilland Canada CL-415-brandbestrijdingsvliegtuig om direct te gebruiken in Microsoft Flight Simulator (2020).

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x