Home GamingAndroid Age of Empires Mobile geeft ons meer in de laatste trailer

Age of Empires Mobile geeft ons meer in de laatste trailer

by Mark van Truijen

Age of Empires Mobile nadert snel zijn wereldwijde lancering op 17 oktober en wil een laatste test uitvoeren om ervoor te zorgen dat alles klaar is.

De registratie voor de Global Military Exercise is al begonnen en eindigt op 21 september. Geïnteresseerde spelers kunnen deze enquête hier invullen voor een kans op een plek: https://forms.gle/S5Y5gn2APw5z3JZ39. Geselecteerde spelers worden op 22 september via e-mail geïnformeerd over hoe ze toegang kunnen krijgen tot het spel.

Beschikbaar voor zowel iOS- als Android-spelers, zal de Global Military Exercise-proefperiode plaatsvinden van 25 september tot 2 oktober en zal de volgende talen in het spel bevatten: Engels, Frans, Duits, Spaans, Portugees, Italiaans, Turks, Japans, Koreaans, Traditioneel Chinees, Indonesisch en Thais.

De test zal de belangrijkste functies bevatten die bij de wereldwijde lancering worden opgenomen, zoals belegeringsoorlogvoering (alliantie-tegen-alliantie gevechten), de enorme wereldkaart met dynamisch weer en zes verschillende beschavingen om te spelen.

Bekijk de Age of Empires Mobile Trailer

Spelers kunnen ook deelnemen aan een enorme Imperial City Clash, die begint op 29 september, waar allianties zullen strijden om een grote koninklijke stad te veroveren.

Over Age of Empires Mobile

Gebouwd vanaf de grond voor mobiel en sociaal spel, bevat Age of Empires Mobile een verscheidenheid aan spelkenmerken:

  • Meerdere singleplayer-modi gebaseerd op de Age of Empires-afstamming en met iconische elementen uit de originele serie
  • Bouw je rijk in een levendige, realistische middeleeuwse wereld met verbluffende beschavingen, keizerlijke steden en historische figuren
  • Meeslepende slagvelden bieden unieke originele gameplay met grootschalige kasteelbelegeringen met realistische wapens die multi-dimensionale verdedigingen aangaan in een strijd met duizenden spelers wereldwijd
  • Wees strategisch terwijl je realistisch en interactief terrein en weer tegenkomt en meerdere troepen beheert met real-time microcontrole
  • Gebouwd om voort te bouwen op de afstamming van de serie, biedt Age of Empires Mobile spelers de mogelijkheid om te kiezen uit enkele van ’s werelds meest legendarische historische figuren om hun legers te leiden. Spelers kiezen uit tientallen van deze leiders, zoals Barbarossa, Darius de Grote, Hammurabi, Jeanne d’Arc en Leonidas I, elk met unieke individuele talenten en synergieën met elkaar om op je vijanden los te laten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x