Home StreamingNetflix CDPR en Netflix werken aan nog een Cyperpunk geanimeerde show

CDPR en Netflix werken aan nog een Cyperpunk geanimeerde show

by Mark van Truijen

Degenen die de geanimeerde miniserie Cyberpunk: Edgerunners uit 2022 hebben gezien, zullen je nadrukkelijk vertellen dat het aanzienlijk beter is dan je waarschijnlijk denkt, en hoewel het al een tijdje duidelijk is dat er geen directe opvolger komt, heeft CD Projekt RED een paar keer gesuggereerd dat er in de toekomst meer soortgelijke shows kunnen komen.

Nu is dat officieel aangekondigd. Netflix en CD Projekt RED hebben aangekondigd dat ze samenwerken aan een andere geanimeerde show die zich afspeelt in het Cyberpunk-universum. De korte teaser geeft niets prijs behalve de bevestiging van een terugkeer naar Night City, terwijl de YouTube-beschrijving van de video ook toevoegt dat er “binnenkort” meer details zullen worden gedeeld.

Of deze nieuwe geanimeerde show wordt gemaakt door Studio Trigger – de studio die aan de eerder genoemde Edgerunners werkte – is niet bevestigd, hoewel de ontwikkelaar vorig jaar suggereerde dat het meer projecten met het team gepland had.

In oktober vorig jaar kondigde CD Projekt RED ook aan dat het had samengewerkt met entertainmentbedrijf Anonymous Content om aan een live-action Cyberpunk-project te werken. Lees hier meer over.

Cyberpunk: Edgerunners’ Lucy zal ook worden toegevoegd aan Arc System Works’ Guilty Gear Strive als een DLC-gastpersonage volgend jaar.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x