Home Featured PlayStation 30th Anniversary Collection komt op 21 november, hierin een PS5 Pro in PS one stijl

PlayStation 30th Anniversary Collection komt op 21 november, hierin een PS5 Pro in PS one stijl

by Mark van Truijen

Om het 30-jarig jubileum te vieren, heeft Sony een beperkte oplage van PS5-consoles en accessoires aangekondigd die de esthetiek van de PlayStation One oproepen. Dat klopt – je kunt een PS5 Pro of PS5 Digital Edition bezitten in de klassieke grijze tint. Bekijk de trailer hieronder – de line-up wordt gelanceerd op 21 november.

De PS5 Pro 30th Anniversary Limited Edition Bundle bevat de console, een DualSense en DualSense Edge, en het DualSense Charging Station. Het heeft zelfs een consolecover voor het schijfstation (helaas nog steeds apart verkocht). Gelukkig heeft het een Vertical Stand en enkele verzamelobjecten, waaronder kabelbinders gebaseerd op de PlayStation Shapes.

De PS5 Digital Edition 30th Anniversary Limited Edition Bundle bevat dezelfde items en Vertical Stand, zij het met slechts één DualSense en een consolecover. Je kunt ook 30th Anniversary Limited Edition-versies van de PlayStation Portal, DualSense en DualSense Edge ophalen.

Natuurlijk zijn de hoeveelheden beperkt – de PS5 Pro 30th Anniversary-bundel zal slechts 12.300 eenheden hebben, elk gegraveerd met nummers die de lanceringsdatum van de PS One aangeven. Pre-orders voor de bundel samen met de PlayStation Portal en DualSense Edge (losstaand) beginnen op 26 september via PlayStation Direct en retailers.

Hetzelfde geldt voor de PS5 Digital Edition-bundel van PlayStation Direct, hoewel pre-orders bij retailers beginnen op 10 oktober. Ten slotte is de DualSense Wireless (losstaand) alleen beschikbaar voor pre-order bij retailers op 26 september.

Ondertussen wordt de “reguliere” PS5 Pro gelanceerd op 7 november

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x