Home Events Ontdek Robotica tijdens Weekend van de Wetenschap op 5 oktober met Clementoni!

Ontdek Robotica tijdens Weekend van de Wetenschap op 5 oktober met Clementoni!

by Pim, Sel

Aankomende 5 en 6 oktober is het zover; Weekend van de Wetenschap 2024 gaat beginnen en Clementoni is aanwezig! Clementoni staat bekend om hun diverse aanbod aan educatieve spellen in verschillende thema’s, waaronder wetenschap. Om hun boodschap te verspreiden zullen zij aanwezig zijn tijdens Weekend van de Wetenschap 2024 op zaterdag 5 oktober op de locatie van Bibliotheek Oss. 

Robots MIO & AIRO

Tijdens de speciale Clementoni 2-in-1 activiteit op zaterdag 5 oktober zijn er twee typen robots aanwezig om in elkaar te zetten en uit te testen. De twee aanwezige robots, MIO en AIRO, hebben verschillende functies, waarbij AIRO uitblinkt met zijn nieuwe AI- en Bluetooth-functies. AIRO is de nieuwste AI-robot in het aanbod van Clementoni en zal daarom zijn debuut maken tijdens het Weekend van de Wetenschap 2024.

Bibliotheek Oss

De activiteit is gratis en voor iedereen toegankelijk om bij te wonen! Op de locatie van Bibliotheek Oss zijn diverse activiteiten te doen die in het teken staan van wetenschap. Bij aankomst krijgt iedereen een stempelkaart en per activiteit kun je een stempel krijgen. Met de volle stempelkaart kan er bij de lokale ijssalon een gratis ijsje gehaald worden om de dag mooi mee af te sluiten. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x