Home Gaming Meridiem kondigt fysieke editie van Evil Nun: The Broken Mask aan voor PS5 en Nintendo Switch

Meridiem kondigt fysieke editie van Evil Nun: The Broken Mask aan voor PS5 en Nintendo Switch

by Pim, Sel

Meridiem kondigt met trots aan dat het een fysieke winkelversie zal uitbrengen van Evil Nun: The Broken Mask, een angstaanjagend first-person horror-videospel gebaseerd op de populaire Evil Nun-franchise, gecreëerd door Keplerians. In dit spel moeten spelers ontsnappen aan een sinistere non binnen de griezelige muren van een verlaten school. Het spel is ontwikkeld door Keplerians in samenwerking met horror-gameontwikkelaar Carlos Coronado en breidt het Evil Nun-universum verder uit.

De fysieke editie van Evil Nun: The Broken Mask zal op 19 november 2024 beschikbaar zijn in Europa via gespecialiseerde winkels voor de Nintendo Switch en PlayStation 5. Deze release is een nieuwe mijlpaal in Keplerians’ streven om unieke en gedenkwaardige horrorervaringen te bieden aan hun groeiende community van fans.

Meridiem en Keplerians zijn verantwoordelijk voor het ontwerp en de productie van deze fysieke editie en hebben een speciale Unholy Edition gecreëerd. Deze bevat een speciale hoes, een Kamp Toelatingsbrief, een downloadcode voor de digitale soundtrack en een kunstboek met een collectie conceptkunst van de belangrijkste personages en iconische locaties.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x