Home GamingPS4 Mogelijke State of Play gepland voor 24 september

Mogelijke State of Play gepland voor 24 september

by Mark van Truijen

Journalist Jeff Grubb heeft de afgelopen dagen meerdere keren beweerd dat Sony een State of Play-presentatie gepland heeft voor ergens in september, en heeft dit nu opnieuw bevestigd, zelfs met een specifieke datum voor wanneer het vermeende evenement zal plaatsvinden.

Tijdens een recente aflevering van zijn Giant Bomb-podcast Game Mess Mornings, beweerde Grubb dat de eerder genoemde State of Play-presentatie “bijna zeker zal plaatsvinden” op 24 september, wat volgende dinsdag is. Het is waarschijnlijk dat hier de geruchten over de remaster van Horizon Zero Dawn zullen worden aangekondigd.

Later in de podcast beweerde Grubb ook dat het mogelijk is dat Sony tijdens de showcase nog een andere remaster aankondigt die, in zijn woorden, “nog minder spannend” zal zijn dan een Horizon Zero Dawn-remaster, en “zeker geen Bloodborne” is. Hij ging echter niet verder in op details.

Eerder deze maand hield Sony een technische presentatie waarin de PS5 Pro werd onthuld, die in november uitkomt. Als er binnenkort een State of Play-presentatie plaatsvindt, is het waarschijnlijk dat we meer PS5 Pro-gameplaybeelden zullen zien tijdens de showcase.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x