Home Gaming Necesse viert de kracht van de community

Necesse viert de kracht van de community

by Jos Vis

Fair Games heeft enorm succes geboekt met hun leuke survivaltitel Necesse. Met meer dan 1.000.000 spelers die geïnteresseerd zijn in Necesse, kunnen ze gerust stellen dat Necesse inderdaad een hit is onder spelers en de community. Het is onmiskenbaar dat dit geweldige succesverhaal mogelijk is gemaakt door de community.

Necesse was niet zomaar een succes van de ene op de andere dag, het kostte veel tijd, toewijding en moeite om aan te pakken wat spelers wilden en nodig hadden in het spel, en dat zou natuurlijk niet mogelijk zijn geweest zonder de liefdevolle, ondersteunende en constructieve feedback van de community van Necesse. Daarom viert Fair Games hun community en is meer dan dankbaar voor hun loyale en toegewijde spelers.

Het is de moeite waard om te vermelden dat de community heeft deelgenomen aan enkele ontwikkelingsfasen van het spel, aangezien de lokalisatie van Necesse, afgezien van het Engels, volledig door de community wordt aangestuurd. De toegewijde community van de game vertaalt het niet alleen in verschillende talen, maar draagt ​​ook fantastische ideeën bij via hun Discord-kanaal. Sterker nog, spelers hebben eerder gestemd op verschillende wapens die sindsdien aan de game zijn toegevoegd!

“Stel je voor dat je 300 game-ontwerpers hebt, een volledig team van vertalers die vloeiend zijn in meer dan 20 talen en enkele duizenden gametesters. Dat is onze community. En hun toewijding aan Necesse overweldigt ons dagelijks”, zegt Jonas, Game Producer bij Necesse.

Het is op dit punt duidelijk dat de community van Necesse minder een spelersbasis is en meer een familie als het gaat om het succes dat Necesse heeft meegemaakt.

Met de recente grafische revisie-update kon Fair Games Necesse nieuw leven inblazen door meer dan 3200 assets opnieuw te maken als een “bedankje” voor de community. Om de game een frisse, nieuwe look te geven, helpen de spelers vorm te geven en genieten ze van het spelen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x