Home Gaming Ervaar het leven als een verstotene op ‘Leonardo’s Island’ dat via Steam naar pc komt

Ervaar het leven als een verstotene op ‘Leonardo’s Island’ dat via Steam naar pc komt

by Jos Vis

De ambitieuze indiegameontwikkelaar en binnenkort uitgever Danilec kondigt met trots november 2024 aan als de officiële Early Access-releasedatum voor zijn aankomende indie-adventure-sandboxgame, Leonardo’s Island. Een exclusieve speelbare demo voor deze leuke en boeiende singleplayer-eilandbouwgame zal beschikbaar zijn tijdens het STEAM Next Fest in oktober en je kunt een persoonlijke demo en meet-and-greet met de ontwikkelaar plannen als je Gamescom Asia bezoekt, ook in de maand oktober. Leonardo’s Island is acht jaar in de maak geweest en is deels geïnspireerd door Besiege, een sandboxgame voor het bouwen van voertuigen gebaseerd op middeleeuwse belegeringsmachines, oorspronkelijk ontwikkeld en gepubliceerd door Spiderling Studios.

YouTube video

Leonardo’s Island biedt een spannend avonturenspel met een bouwsysteem dat geschikt is voor spelers van alle leeftijden en ervaringsniveaus. Nadat je het comfort van je ouderlijk huis hebt verlaten op zoek naar rijkdom, roem en vrijheid, beland je op magische wijze op een afgelegen, verlaten eiland in de buurt van piraten en andere onverwachte verrassingen. Wat ga je doen? Hoe ga je overleven? Het eiland biedt een groot gebied om te verkennen, maar eerst moet je een verborgen kaart ontdekken en een bijl verzamelen om hout te gaan hakken. Hout, stenen – waarom? Omdat je dingen moet bouwen om te overleven! De eerste missies leggen uit hoe je basisitems kunt maken en na verloop van tijd zul je in staat zijn om alles te bouwen, van je huis tot complexe versterkingen, bruggen en zelfs je eerste catamaran!

Leonardo’s Island bevat veel leuke doelen en taken om te voltooien en met behulp van je vaardigheden en de juiste gereedschappen zul je binnenkort een uniek eilandhuis hebben met je eigen aangepaste vlag en misschien zelfs een hangmat om in te ontspannen! Je bouwt structuren om vooraf ingestelde doelen te voltooien en je mag zelfs kanonnen afvuren om je eiland te beschermen tegen de naderende piraten! Uiteindelijk kunt u met vaardigheden en ervaring uw eigen catamaranschip bouwen met een variabel aantal zeilen en speciale aanpassingen. Piraten zullen uw eiland aanvallen en u moet manieren vinden om uzelf te beschermen. Het dynamische en flexibele bouwsysteem van de game stelt u in staat om unieke constructies te bouwen die nodig zijn voor voortgang. Voor ontspanning kunt u genieten van wat downtime in uw hangmat, uw vlag schilderen of zelfs een vlieger laten vliegen of gaan surfen!

Leonardo’s Island biedt een avontuur met veel inhoud, een bouwspel met singleplayer-doelen en -functies. Na verloop van tijd zal de game multiplayer-ondersteuning en multiplayer-functies bevatten die bijdragen aan een toch al feature-rijke gameplay-ervaring.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x