Home Gaming Diesel-punk platformgame The Last Shot verschijnt op consoles

Diesel-punk platformgame The Last Shot verschijnt op consoles

by Jos Vis

The Last Shot is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X|S, Xbox One en de Microsoft Store! The Last Shot is een platformavontuurspel dat zich afspeelt in een door oorlog geteisterde diesel-punkwereld.

Militaristische steden vechten eindeloos met enorme wapens, en ze streven er allemaal naar om als laatste overeind te blijven. In plaats van een typische knappe superheld, neem je de rol aan van een nederige werktuigbouwkundige. Je werkt onvermoeibaar om de granaten te produceren die bijna onmiddellijk in de blootgestelde delen van een naburige stad worden geschoten. Hé, het betaalt de rekeningen.

Er komt echter een dag dat je comfortabele routine wordt verstoord en je op een gevaarlijke reis naar de buitenwereld wordt gegooid. Om je vrienden en de stad waar je van houdt te redden, moet je een vreselijke samenzwering onthullen en een manier vinden om een ​​einde te maken aan een duister plan. Ontdek de wereld om je heen om meer te leren over de geschiedenis en overleveringen, los talloze puzzels op en knutsel met machines en apparaten in alle soorten en maten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x