Home Gaming Mountaintop organiseert eerste Spectre Divide Community Invitational-toernooi

Mountaintop organiseert eerste Spectre Divide Community Invitational-toernooi

by Jos Vis

Twee weken na de lancering van Spectre Divide heeft Mountaintop Studios de eerste Spectre Divide Community Invitational aangekondigd, die vandaag om 11:00 uur PST (18:00 uur CEST) zal plaatsvinden. Het toernooi zal bestaan ​​uit vier teams, bestaande uit de meest bekwame en toegewijde spelers uit de Noord-Amerikaanse community sinds de lancering van de game.

“We zijn ontzettend enthousiast om een ​​aantal van de beste Spectre Divide-spelers in Noord-Amerika samen te brengen om te strijden om de eerste plaats in de allereerste Community Invitational”, aldus Nate Mitchell, CEO en medeoprichter van Mountaintop Studios. “Spelers willen graag meer Spectre-spel op topniveau zien, en dit is een perfect moment om een ​​stukje daarvan te laten zien samen met onze community op Twitch.”

De presentatoren van het evenement zijn niemand minder dan de ervaren esports-commentatoren Paul “Inverum” Todkill en Cameron Davis voor de duur van het toernooi met dubbele eliminatie, waarbij de finales worden gespeeld in een “Best of 3”-formaat.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x