Home Films ART THE CLOWN VERSCHIJNT IN CALL OF DUTY

ART THE CLOWN VERSCHIJNT IN CALL OF DUTY

by Mark van Truijen

Call of Duty keert dit Halloween-seizoen weer terug met de 6e editie van The Haunting voor Modern Warfare III en Warzone. Vanaf 18 september verschijnt is Art the Clown van Terrifier in de game, evenals andere horrorkarakters! Art the Clown is ook binnenkort te zien bij het derde deel van Terrifier. Deze bloedige horror komt 31 oktober uit in de bioscoop en is vanaf 25 oktober in voorpremières door het hele land te zien.

Bekijk de trailer van Terrifier 3 hier.

The Haunting is een jaarlijks terugkerend online in-game evenement van de Call of Duty-serie, specifiek in games zoals Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Modern Warfare. Spelers kunnen Art the Clown, bekend van de bloederige Terrifier-films spelen in de game en andere spelers de stuipen op het lijf jagen. De Art the Clown-skin is verkrijgbaar via de Tracer Pack: Terrifier. Deze wordt geleverd met de operatorskin, twee wapenblauwdrukken, een wapentalisman, een wapensticker, een grote sticker, een embleem en een laadscherm. Nu kunnen spelers hetzelfde horrorgevoel ervaren als in de Terrifier series.

Art the Clown komt naar Nederland!
Ter gelegenheid van de release van Terrifier 3 komt David Howard Thornton alias Art the Clown naar Nederland waar hij op 2 oktober de feestelijke première bijwoont in Pathé Arena. Op 2 oktober zijn er tevens interviews met David mogelijk. Voor meer informatie kun je mailen naar Daphne@triplepentertainment.nl 

Over Terrifier 3
Gusto Entertainment, Première Distribution en Source 1 Media brengen op 31 oktober Terrifier 3 naar de Nederlandse bioscoop. Art, the Killerclown met de hoofdletter K en het boegbeeld van de Terrifier-franchise is terug. Deel 1 liet je flauwvallen, het succesvervolg deed het publiek kotsen, maar het slotstuk van deze gruwelijk gore horrortrilogie overleef je misschien niet. Art laat in Terrifier 3 wederom geen spaan heel van alles wat hij tegenkomt. 

Als het aan Art the Clown (David Howard Thornton) ligt, wordt het een kerstfeest om nooit te vergeten – dankzij zijn botte bijl of ronkende kettingzaag. De nietsvermoedende inwoners van Miles County kunnen op kerstavond misschien vredig in slaap vallen, maar een nachtmerrie is nooit ver weg.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x