Home GadgetsLogitech Logitech G lanceert de volgende generatie van de PRO SERIES, ontworpen met én voor de beste esporters ter wereld

Logitech G lanceert de volgende generatie van de PRO SERIES, ontworpen met én voor de beste esporters ter wereld

by Mark van Truijen

 Logitech G kondigt vandaag tijdens Logi PLAY de lancering aan van hun nieuwe aanvullingen op de PRO Series-lijn. De nieuwe producten binnen de PRO Series-lijn zijn de PRO X SUPERLIGHT  DEX 2 gaming-muis, de PRO 2 LIGHTSPEED gaming-muis en het PRO X TKL RAPID gaming toetsenbord. 

PRO X SUPERLIGHT 2 DEX: 

De Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX is een geavanceerde muis met een nieuw asymmetrisch ontwerp voor rechtshandige gamers, ontwikkeld op basis van feedback van professionals gamers die  games zoals Counter-Strike en Valorant spelen. De muis biedt ultrasnelle prestaties dankzij LIGHTSPEED Wireless Technology en een HERO 2 Sensor voor uitstekende tracking-prestaties, en LIGHTFORCE Switches voor een betrouwbare klik met laag energieverbruik. De DEX muis combineert ergonomie met duurzaamheid, aangezien het product voor 55% bestaat uit gerecycled ABS-plastic 

“De PRO X SUPERLIGHT 2 DEX voelt aan als een verlengstuk van mijn hand, en dat soort comfort is cruciaal in alles-of-niets wedstrijden,” zegt Nikola “NiKo” Kovač van G2 Esports, Counter-Strike 2. “DEX levert de kwaliteit, precisie en snelheid die ik nodig heb om te winnen en waar ik Logitech G om heb gevraagd.”

PRO 2 LIGHTSPEED: 

Naast de lancering van een geheel nieuwe rechtshandige PRO gaming-muis, lanceert ook de Logitech G PRO 2 LIGHTSPEED. De nieuwe PRO 2 LIGHTSPEED tilt het oorspronkelijke ambidextrische ontwerp van de PRO Wireless gaming-muis naar een hoger niveau met geavanceerde componenten en prestatieverbeteringen. 

“Als je een fan bent van ambidextrische muizen, is de G PRO 2 LIGHTSPEED absoluut de muis die ik aanbeveel!” zegt Evan ‘evv’ De Couto van FlyQuest RED, Valorant. “Het is een ongelooflijk snelle en responsieve muis, en de vorm is moeiteloos vast te houden, wat het neerschieten van je doelen preciezer en eenvoudiger maakt.”

PRO X TKL RAPID: 

De PRO X TKL RAPID is Logitech G’s eerste magnetic analog rapid trigger toetsenbord, ontworpen voor hoge snelheid en precisie met adjustable actuation points en rapid trigger-functionaliteit. Dit maakt het ideaal voor pro esporters. Het toetsenbord beschikt over Magnetic Analog Switches voor superieure responsiviteit, Key Priority voor verbeterde in-game controle via de G HUB-functie, en On-the-Fly Configuration voor snelle aanpassingen. Naast dat het toetsenbord gemaakt is voor het comfort van gamers is het ook duurzaam gemaakt van gerecycled aluminium en plastic.

“Ik denk dat de PRO X TKL RAPID veel mensen zal helpen om beter te strafen in het spel,” zegt Ilya ‘m0NESY’ Osipov van G2 Esports, Counter-Strike 2. “Je kunt zó snel strafen dat je een voorsprong krijgt op de competitie. Het geeft me nóg meer vertrouwen om te weten dat mijn feedback toegepast wordt voor deze apparatuur.”

Prijzen en Beschikbaarheid:

De nieuwe aanvullingen op de PRO series-lijn zijn beschikbaar in de kleuren roze, zwart en wit.

  • PRO X Superlight 2 DEX – Beschikbaar begin oktober bij Amazon, Coolblue en MediaMarkt met een adviesprijs van €169,-
  • PRO 2 LIGHTSPEED – Beschikbaar begin oktober bij MediaMarkt met een adviesprijs van €139,-
  • PRO X TKL Rapid Gaming Keyboard – Begin december beschikbaar bij Amazon, Coolblue en MediaMarkt met een adviesprijs van €189,- en vanaf begin januari breder beschikbaar.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x