Home Gaming Battlefield gaat terugkeren naar de moderne tijd, concept art getoond

Battlefield gaat terugkeren naar de moderne tijd, concept art getoond

by Mark van Truijen

Hoewel details over het volgende Battlefield-spel schaars zijn geweest, begint EA topdetails vrij te geven over de volgende aflevering in zijn shooter-franchise. Naast het tonen van nieuwe concept art voor de titel (die je hierboven kunt bekijken), heeft het bedrijf ook bevestigd aan IGN dat het volgende Battlefield-spel terugkeert naar een moderne setting.

Na recente afleveringen in Battlefield 1, Battlefield 5 en Battlefield 2042 respectievelijk te hebben geplaatst in de Eerste Wereldoorlog, de Tweede Wereldoorlog en een nabije toekomst, zal de serie met de volgende aflevering terugkeren naar de moderne settings van geliefde afleveringen zoals Battlefield 3 en 4, die volgens franchisebaas Vince Zampella het hoogtepunt van de franchise waren.

“Als je terugkijkt naar het hoogtepunt of de top van Battlefield, is dat de Battlefield 3, Battlefield 4-periode waarin alles modern was,” zei hij. “En ik denk dat we terug moeten naar de kern van wat Battlefield is en dat geweldig goed moeten doen, en dan zullen we zien waar het vanaf daar naartoe gaat. Maar ik denk dat voor mij, dat hoogtepunt van Battlefield-ness in die Battlefield 3 en 4 dagen ligt. Dus ik denk dat het nostalgisch is voor spelers, voor mij, voor de teams zelfs.”

Zampella heeft ook bevestigd dat het volgende Battlefield-spel terugkeert naar 64-speler kaarten, en dat de Specialisten van 2042 niet zullen terugkeren. Ondertussen heeft hij ook kort gesproken over de mogelijkheid van een Switch 2-release voor de titel, zeggende dat hij “het geweldig zou vinden” om het spel op Nintendo’s console te zien, maar zonder officieel iets te bevestigen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x