Home Gaming Sea Power krijgt nieuwe trailer

Sea Power krijgt nieuwe trailer

by Jos Vis

Bereid je voor om het commando over de NAVO- en Warschaupact-troepen op je te nemen, want Sea Power: Naval Combat in the Missile Age wordt in november uitgebracht in Early Access. Deze langverwachte zeeoorlogsgame van de hoofdontwerper van Cold Waters biedt een meeslepende Koude Oorlog-ervaring met diepgaande strategische gameplay over zee-, lucht- en landgevechten.

YouTube video

Een bewezen formule voor succes Voortbouwend op het kritische en commerciële succes van Cold Waters, dat een indrukwekkende beoordeling van ‘87% positief’ heeft op Steam, is Sea Power gemaakt met dezelfde aandacht voor detail, waarbij gebruik wordt gemaakt van jarenlange ontwikkelingservaring in zeeoorlogssimulatie. De Early Access-aanpak is ontworpen om continue verbetering te bevorderen, met regelmatige updates en feedback van de community die de toekomst van de game vormgeven.

Early Access-functies: boordevol content Sea Power gaat Early Access in met een rijk aanbod aan content op dag 1. Duik in een spectaculair aanbod aan historische en gefictionaliseerde Koude Oorlog-scenariomissies die de hele wereld bestrijken, of maak gewoon je eigen via de intuïtieve missie-editor. Binnen enkele minuten kunnen spelers eenvoudig elk beroemd Koude Oorlog-conflict of blockbuster-filmscenario vanaf dag één opnieuw creëren. Je kunt je eigen ‘versie’ maken van historische ontmoetingen uit het Koude Oorlog-tijdperk of gewoon beroemde veldslagen uit geliefde Hollywood-blockbusters opnieuw creëren.

Early Access-lanceringscontent omvat:

  • Meer dan 20 scenario’s: inclusief zowel historische als fictieve ontmoetingen
  • Dynamische campagne (alfa): een evoluerende theatercampagne die zal groeien gedurende Early Access
  • Missie-editor: een intuïtieve en flexibele tool om elk conflict uit het Koude Oorlog-tijdperk van de jaren 60 tot 80 over de hele wereld opnieuw te creëren.
  • Enorm arsenaal uit de Koude Oorlog: meer dan 150 marine-eenheden, 60+ vliegtuigen, 130 wapensystemen en 50 verschillende grondobjecten

Dynamische campagne, strategische diepgang en meeslepend realisme uit de Koude Oorlog Sea Power biedt zowel strategische diepgang als realistische zeeslagen op meerdere wereldtoneel, waaronder de Noord-Atlantische Oceaan, de Perzische Golf, de Golf van Tonkin en de Middellandse Zee. Spelers besturen oppervlakteschepen, onderzeeërs en vliegtuigen, waarbij ze een balans vinden tussen gevechtsmissies en strategische operaties op theaterschaal. De aandacht voor detail en historische authenticiteit van de game omvat geavanceerde scheeps- en wapenfysica, sensormodellering en dynamische weersystemen, allemaal gecombineerd met rijk gedetailleerde 3D-graphics die de sfeer van de Koude Oorlog tot leven brengen.

Op maat gemaakt voor veteranen en beginners Sea Power is gemaakt voor zowel ervaren spelers als nieuwkomers in zeeoorlogspellen. Of je nu de voorkeur geeft aan een diepgaande simulatie of een meer toegankelijke gameplay-ervaring, Sea Power biedt voor ieder wat wils.

Roadmap komt in november: een roadmap met aankomende functies en content voor de Early Access-periode wordt op de dag van de lancering gedeeld, waarmee de toewijding van de ontwikkelaar om de game samen met de community te ontwikkelen, wordt getoond.

Maak je klaar voor een adrenaline-aangedreven Koude Oorlog-ervaring. Sea Power is in november 2024 beschikbaar in Early Access op Steam.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x