Home Gaming 90 Minute Fever voegt nieuwe functies toe aan de gameplay-selectie

90 Minute Fever voegt nieuwe functies toe aan de gameplay-selectie

by Jos Vis

Duik in de boeiende wereld van voetbalmanagement in Isokrons unieke kijk op het genre. 90 Minute Fever heeft het afgelopen jaar een volledige selectie aan nieuwe functies toegevoegd en is klaar voor het nieuwe seizoen!

Opkomende tactici en spelers die bekend zijn met andere voetbalspellen zijn allemaal welkom om zich aan te kleden en in de hot seat te stappen. 90 Minute Fever is gratis te spelen op Steam en de Epic Games Store.

Er is een nieuwe match engine geïmplementeerd waarmee managers het spel op hun eigen manier kunnen spelen.
Isokron is benieuwd hoe mensen hun tactische visies in het spel implementeren.

Een groot deel van de onderliggende logica is herwerkt en verbeterd, waaronder tackelen, eerste aanraking, passen, voorzetten, standaardsituaties, koppen, schieten, dribbelen, verdedigingslinie en beweging buiten de bal. Deze veranderingen resulteren gezamenlijk in een frisse en verbeterde wedstrijdervaring in 90 Minute Fever.

Statisticians Paradise

De gloednieuwe spelerstatistiekenfunctie toont statistieken over hoe je spelers presteren in wedstrijden, bijgewerkt in realtime!

Deze statistieken omvatten tackles, dribbels, schoten, passes en kopballen, opgesplitst in succesvolle en niet-succesvolle acties, zodat je kunt zien hoe je spelers presteren en je beslissingen in de wedstrijd kunt beïnvloeden. Deze statistieken worden ook weergegeven voor tegenstanders, zodat je kunt zien waar ze successen of mislukkingen hebben tegen je team naarmate de wedstrijd vordert.

Nationale teams en live-evenementen

Elke maand krijg je nu de kans om de rol van een nationale teammanager op je te nemen, naast je rol als manager van je club. Kun je omgaan met de druk van het opnemen tegen een van de grote jongens en de verwachtingen die daarbij horen? Of heb je zin in de uitdaging om een ​​kleiner land naar toernooiglorie te leiden?

Financiële Fair Play-regels waar zelfs Chelsea niet omheen kan!

Er is een nieuw clubreputatiesysteem geïntroduceerd, evenals een gloednieuwe en opwindende jeugdwervingsfunctie. Er zijn ook grote veranderingen doorgevoerd in het Transfer System en de manier waarop Player Contracts werken, wat de gamewereld nieuw leven in moet blazen!

Pimp My Team

Kit Designs, Pitch Grass Patterns en Mascots zijn nu in het spel en kunnen worden gekocht met Fever Tokens!

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x