Home Gaming Alan Wake 2 PS5 Pro Details worden in de komende weken bekend gemaakt

Alan Wake 2 PS5 Pro Details worden in de komende weken bekend gemaakt

by Mark van Truijen

Wanneer de PS5 Pro in november wordt gelanceerd, zullen er een aanzienlijk aantal games zijn die vanaf dag één verbeteringen krijgen voor de mid-gen upgrade. Een van de meest opvallende games die officieel is bevestigd, is Alan Wake 2.

Onlangs heeft een analyse van Digital Foundry aangetoond dat, op basis van beelden die vorige week door Sony werden getoond, de survival-horror game op de PS5 Pro draait op een interne resolutie van 864p bij 60 FPS, of 1260p bij 30 FPS. Hierbij wordt PSSR gebruikt om de resolutie op te schalen naar hogere waardes, wat hetzelfde is als de basisversie op de PS5, die echter gebruikmaakt van AMD’s FSR 2 in plaats van PSSR.

Zoals je kunt verwachten, heeft dit geleid tot enige kritiek van mensen die zich afvragen of deze upgrade de moeite waard is. De hoofdcommunicatiemedewerker van Remedy Entertainment, Thomas Puha, heeft echter geprobeerd deze zorgen weg te nemen.

In een bericht op ResetEra zei hij dat de PS5 Pro-versie van Alan Wake 2 een “aangename verrassing” zal zijn. Hij voegde eraan toe dat de beeldkwaliteit belangrijker zal zijn dan de resolutie waarop de game wordt gerenderd. Hij bevestigde ook dat er “in de komende weken” meer details en beelden gedeeld zullen worden.

“Beeldkwaliteit is belangrijker dan resolutie, niet dat ik iets bevestig,” schreef Puha. “We zullen binnenkort wat details en beelden delen van de PS5 Pro-versie van Alan Wake 2. Ik denk dat deze versie een aangename verrassing zal zijn, maar dat is tegenwoordig lastig te zeggen.”

De PS5 Pro wordt gelanceerd op 7 november. Bij de lancering zullen er 40-50 games beschikbaar zijn met specifieke verbeteringen voor dit nieuwe model.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x