Home Gaming Cyberpunk 2077 PC Patch komt met ondersteuning voor FSR3 met Frame Generation

Cyberpunk 2077 PC Patch komt met ondersteuning voor FSR3 met Frame Generation

by Mark van Truijen

Cyberpunk 2077 ligt misschien in de achteruitkijkspiegel van CD Projekt RED nu het bedrijf vooruitkijkt naar zijn volgende grote projecten – van The Witcher 4 tot de sequel van Cyberpunk – maar de ontwikkelaar blijft updates uitbrengen voor de action-RPG, met de nieuwste update die een aantal nieuwe functies toevoegt aan de pc-versie van de game.

Patch 2.13 is nu beschikbaar voor Cyberpunk 2077 en de uitbreiding Phantom Liberty op pc, en voegt ondersteuning toe voor AMD FSR 3 met Frame Generation en Intel’s XeSS 1.3. Spelers kunnen nu ook zowel DLAA als DLSS Ray Reconstruction tegelijk inschakelen, voor degenen die de game tot zijn absolute technische grenzen willen drijven. Andere stabiliteits- en grafische fixes zijn ook doorgevoerd. Bekijk hieronder de volledige patch-notities.

Het werk aan de sequel van Cyberpunk 2077, Project Orion, is momenteel aan de gang bij de nieuw opgerichte Noord-Amerikaanse afdeling van CD Projekt RED. Vorig jaar onthulde de ontwikkelaar dat de titel zich in de conceptuele ontwerpfase bevond.

PATCH 2.13 NOTES:

  • Added support for AMD FidelityFX Super Resolution 3 with Frame Generation. 
  • Added support for Intel Xe Super Sampling 1.3.
  • It will now be possible to enable both DLAA and DLSS Ray Reconstruction at the same time.
  • Added a new “Utilities” tab in Settings and moved HDD Mode, Hybrid CPU Utilization and AMD Simultaneous Multithreading (SMT) options there.
  • Other stability and visual fixes.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x