Home Gaming Planet Coaster 2 verschijnt op 6 november

Planet Coaster 2 verschijnt op 6 november

by Jos Vis

Frontier Developments heeft aangekondigd dat Planet Coaster 2, de langverwachte achtbaan- en waterparksimulatiegame, op 6 november 2024 uitkomt op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S. Vanaf vandaag kunnen aspirant-pretparkmanagers het spetterende vervolg op de veelgeprezen Planet Coaster uit 2016 pre-orderen om de spannende Bonus Ride Collection te ontvangen, inclusief de roterende rupsbandrit FD Vision, de Outmax Water Coaster en de duizelingwekkende vlakke rit The Cube. Voor spelers die ervoor kiezen om de Deluxe Edition te pre-orderen, is er nog meer creatief plezier te beleven met het Vintage Funfair Ride Pack, inclusief tien extra achtbanen en attracties geïnspireerd op iconische kermisattracties.

YouTube video

Planet Coaster 2 nodigt spelers uit om hun fantasie te verruimen met een spectaculaire selectie attracties, glijbanen en nog veel meer. Ze verleggen de grenzen van creativiteit als nooit tevoren dankzij krachtige creatieve tools, next-level maatwerk en levendige thema’s zoals Resort, Aquatic, Viking en Mythology. Ontwerp sprankelende zwembaden, schaal het landschap naar de perfecte grootte en bouw indrukwekkende, uitgestrekte parken die de perfecte achtergrond vormen voor gasten om onvergetelijke herinneringen te creëren.

Voor het eerst in Planet Coaster 2 kunnen spelers snel en eenvoudig attracties en achtbanen aanpassen in meer detail dan ooit tevoren om hun ideeën tot leven te brengen. Een groot aantal opwindende achtbanen en verbluffende thrill rides brengen opwinding naar elk park, naast levendige waterattracties zoals glijbanen, gootstenen, golfslagbaden en meer om te vermaken en te vermaken. Met behulp van de gloednieuwe event sequencer tool kunnen spelers ook betoverende effecten toevoegen aan hun attracties, waaronder animatronics en waterfonteinen, die de dramatische fanfare van echte themaparken naar hun gasten brengen.

Zelfs het meest verbluffende park vereist deskundig management en in Planet Coaster 2 is het voor spelers nog nooit zo makkelijk geweest om essentiële verbeteringen te identificeren die hun parkbeoordeling zullen verhogen en hen zullen helpen op weg naar een meester in parkmanagement. Handige nieuwe heatmaps bieden in één oogopslag een overzicht van de behoeften van elk park, terwijl het selecteren van een gast of personeelslid inzicht geeft in wat ze precies denken terwijl ze hun dag doorbrengen, zodat spelers actie kunnen ondernemen.

Met de nieuwe gameplay van het waterpark komt nog meer authenticiteit, met details die zijn geïnspireerd op echte parken. Schaduw, zonnebrandcrème, badmeesters, kleedkamers en meer zijn allemaal van het grootste belang om ervoor te zorgen dat gasten hun beste dag hebben, zowel in als buiten het zwembad. En natuurlijk moeten zelfs de meest sensationele attracties ook worden voorzien van stroom en water om operationeel te blijven. Zwembaden moeten ongerept worden gehouden en faciliteiten moeten worden onderhouden volgens de hoogste standaard om maximale veiligheid en geluk te garanderen.

Planet Coaster 2 biedt meer manieren om te delen dan ooit tevoren, inclusief voor het eerst ooit de mogelijkheid om één voor één in een gedeeld Sandbox-level te springen om samen op verschillende platforms te bouwen. Spelers kunnen ook de parken van vrienden bezoeken om hun creaties met één druk op de knop te ervaren, racen naar de top van het Franchise-modusklassement en blauwdrukken en hele parken delen en downloaden via de cross-platform Frontier Workshop.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x