Home Gaming Worship schetst hoe je de beste sekteleider kunt worden in een gloednieuwe gameplayvideo (spoiler: veel bloed)

Worship schetst hoe je de beste sekteleider kunt worden in een gloednieuwe gameplayvideo (spoiler: veel bloed)

by Jos Vis

Gelovigen verheugen zich vandaag, want pelgrimscult-crawler Worship heeft de Definitive Field Guide to Blood Sacrifice uitgebracht in een duivels informatieve gameplay-drop, waarmee de aspirant-devotees een gedetailleerd overzicht krijgen van wat ze kunnen verwachten als Worship volgend jaar uitkomt op pc en consoles.

YouTube video

Worship plaatst je aan het roer van het einde van de wereld. Het is aan jou om normies te inspireren om gewaden aan te trekken en je vrolijke volgelingen te worden die klaar staan ​​om zichzelf op te offeren aan onzichtbare eldritch goden om het einde der tijden te bewerkstelligen.

De nieuwe gameplayvideo van vandaag laat alles zien wat je moet weten om een ​​echte leider van het occulte te worden: rituelen en volgelingen, verkenning en gevechten, basisopbouw en progressie en tot slot, beproevingen van geloof.

In Worship heeft elke goede leider een volgeling nodig. Hoe groter je aanhang, hoe machtiger je bent. Nadat je volgers hebt bekeerd (stap één voor elke goede leider van het occulte), verspreid je je invloed en krijg je macht door offers te brengen, puzzels op te lossen en vijanden te doden. Teken krachtige rituele plekken met je eigen bloed – of het bloed van je volgers (waar zijn ze voor als ze niet worden geofferd?) Gebruik deze dynamische bloedsites om afschuwelijke dood te veroorzaken bij ketters en voltooi bevelen die je van de goden hebt gekregen om nog meer macht te krijgen over degenen die zich tegen je verzetten (en degenen die dat niet doen!)

Het aansturen van je toegewijde volgers is een grote verantwoordelijkheid en je zult je tijd op je basis strategisch moeten gebruiken: offers brengen, je gezondheid aanvullen en je krachten verbeteren. Bid ten slotte bij het altaar om een ​​speciale geloofstest te ontvangen die, als je die eenmaal hebt voltooid, je een stap dichter bij je ultieme doel brengt: het einde van de wereld.

Aanbidding is godslasterlijk plezier, waarbij spelers door een visueel unieke en thematisch vreselijke wereld worden geleid waar het aantal doden en creatieve offers boven alles worden beloond. Met een coöpstand voor maximaal vier spelers wordt het spel zowel chaotisch als bloederig, wat zorgt voor een moorddadige en leuke tijd.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x