Home GamingNintendo Switch The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom geeft je een nieuwe overview trailer

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom geeft je een nieuwe overview trailer

by Mark van Truijen

Een nieuwe traditionele Zelda-game in de hoofdreeks (met niemand minder dan Prinses Zelda zelf als hoofdrolspeelster) was niet iets wat velen hadden voorspeld in het laatste jaar van de Switch, maar The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom is nu bijna bij ons, en de opwinding rond de aanstaande release blijft toenemen. Voorafgaand aan de lancering heeft Nintendo een overzichtstrailer uitgebracht om een laatste introductie te geven over het actie-avonturenspel.

Hoewel er niet veel nieuwe informatie in zit, vat de nieuwe trailer veel van de belangrijkste details samen die Nintendo tot nu toe over de game heeft gedeeld. Het begint met het bespreken van de kern van het verhaal van Echoes of Wisdom – waarin Zelda het heft in handen moet nemen om Hyrule te redden nadat veel van zijn inwoners (inclusief Link en de koning zelf) zijn opgeslokt door mysterieuze scheuren – en de setting van de game, Hyrule, met zijn vele verschillende biomen en inwoners.

De trailer gaat ook in op Zelda’s unieke set vaardigheden die ze in de game kan gebruiken, waarvan de belangrijkste haar vermogen is om de Tri-Rod te gebruiken om echo’s van alles en nog wat te creëren. Ze kan ook Bind gebruiken om vijanden en objecten aan haar bewegingen te binden, of Reverse Bind voor het tegenovergestelde effect. Ten slotte kan ze ook de Zwaardvechtersvorm gebruiken, die, zoals de naam suggereert, haar tijdelijk de mogelijkheid geeft om een zwaard en een schild te hanteren, vergelijkbaar met Link.

Gedurende haar reis door Hyrule, naast het voltooien van verschillende missies en zijmissies van NPC’s, zal Zelda ook de Stilstaande Wereld verkennen, een verwrongen, gebroken, extradimensionale ruimte waarin je veel verschillende uitdagingen moet aangaan, waaronder speciale kerkers met hun eigen eindbazen, vergelijkbaar met klassieke Zelda-games. Bekijk de overzichtstrailer hieronder voor meer details.

The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom wordt op 26 september uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x