Home Gaming PS5 System Update is live, hierbij de Welcome hub en party share

PS5 System Update is live, hierbij de Welcome hub en party share

by Mark van Truijen

Een nieuwe systeemsoftware-update is nu beschikbaar voor de PS5, waarbij het Explore-tabblad van het Dashboard wordt omgevormd tot de Welcome Hub. Beschikbaar voor geselecteerde spelers in de Verenigde Staten, zal het live gaan voor Japan, enkele landen en Europa, en uiteindelijk wereldwijd.

De nieuwe ruimte maakt het mogelijk om de achtergrond op het startscherm aan te passen, samen met widgets voor console-opslag, accessoirebatterijniveaus, Trophies en meer. Je kunt deze naar wens aanpassen en verplaatsen. Party Share zal ook beschikbaar worden voor alle gebruikers in de komende weken, waardoor je links kunt delen om deel te nemen aan party voice chat op de console via berichtenapps en sociale media.

Wat betreft bètadeelnemers, zij kunnen momenteel gepersonaliseerde 3D-audioprofielen voor koptelefoons en oordopjes testen, Remote Play-instellingen voor toegang van individuele gebruikers, en adaptief opladen voor DualSense (en andere accessoires) op de PS5 Slim en de aankomende PS5 Pro. Blijf op de hoogte voor meer details over wanneer deze op live servers beschikbaar zullen zijn in de komende maanden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x