Home GamingAndroid DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince nu ook beschikbaar op pc en mobiel

DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince nu ook beschikbaar op pc en mobiel

by Sven

SQUARE ENIX heeft DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince uitgebracht voor pc (Steam®) en mobiele apparaten (iOS en Android). Naast de hoofdgame bevatten deze versies alle eerder verschenen DLC die onderdeel was van de Nintendo Switch™ Digital Deluxe Edition. In dit avontuur beleven spelers een meeslepend verhaal over wraak, ontdekken ze nieuwe monstercombinaties en duiken ze in strategische gevechten.

Het verhaal

In DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince speel je als Psaro, de demonische prins die door een vloek geen schade kan toebrengen aan monsters. Daarom moet hij monsters rekruteren om voor hem te vechten in de gevaarlijke wereld Nadiria. Gedurende het avontuur veranderen de seizoenen automatisch, wat niet alleen de landschappen beïnvloedt, maar ook nieuwe gebieden en seizoensgebonden monsters beschikbaar maakt.

Een van de belangrijkste elementen is het vernieuwde synthese-systeem. Hiermee kunnen spelers hun monsters samenvoegen om meer dan 500 unieke wezens te creëren, inclusief bekende favorieten, dark lords en nieuwe monsters. Daarnaast introduceert de game de Quickfire Contest, een automatische speed match waarin je deelneemt aan 30 opeenvolgende gevechten.

Inbegrepen DLC

De pc- en mobiele versies van The Dark Prince bevatten alle DLC van de Digital Deluxe Edition voor Nintendo Switch, zoals:

  • The Mole Hole: Een speciale kerker om monsters te vinden die alleen tijdens bepaalde seizoenen of weersomstandigheden verschijnen.
  • Coach Joe’s Dungeon Gym: Willekeurig gegenereerde kerkers vol met uitdagende monsters.
  • Treasure Trunks: Elk uur kunnen spelers deze mysterieuze schatkisten openen voor waardevolle beloningen.

DRAGON QUEST MONSTERS: The Dark Prince is vanaf 11 september 2024 beschikbaar op pc (Steam) en mobiel. De Nintendo Switch-versie is al te koop. Alle versies van de game hebben een PEGI 12-classificatie.

Bereid je voor op een epische reis vol monsters, strategie en avontuur!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x