Home Gaming SEGA onthult laatste soundtrackvideo voor SONIC X SHADOW GENERATIONS en biedt een voorproefje van Chaos Island remix

SEGA onthult laatste soundtrackvideo voor SONIC X SHADOW GENERATIONS en biedt een voorproefje van Chaos Island remix

by Sven

SEGA heeft de derde en laatste OST-video uitgebracht voor SONIC X SHADOW GENERATIONS, waarin een hernieuwde versie van de Chaos Island: Act 1-track wordt getoond. Dit nummer, oorspronkelijk gecomponeerd door Tomoya Ohtani en nu geremixt door R.B.U., brengt een frisse kijk op de iconische soundtrack. De video bevat geanimeerde beelden van Shadow, geïnspireerd door de Chaos Island Zone en de bijbehorende gameplay.

SONIC X SHADOW GENERATIONS verschijnt zowel digitaal als fysiek op 25 oktober 2024, met prijzen vanaf €49,99. Het spel is beschikbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, de Nintendo Switch™-systemen en PC. Fans kunnen nu al een pre-order plaatsen en een exclusieve legacy skin voor Modern Sonic bemachtigen, gebaseerd op zijn look uit Sonic Adventure.

Extra content voor pre-orders en Digital Deluxe Edition

  • Spelers die de Digital Deluxe Edition kopen, krijgen drie dagen eerder toegang tot de game en extra content.
  • Pre-order je de Physical Day One Edition, dan ontvang je ook Gerald Robotnik’s 28-pagina tellende dagboek, waarin hij zijn ervaringen beschrijft bij het creëren van Shadow en het Ark Space Station.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x