Home Gaming Whimel Academy komt naar Early Access op 9 oktober 2024: bereid je voor op een magische tijdmanager

Whimel Academy komt naar Early Access op 9 oktober 2024: bereid je voor op een magische tijdmanager

by Sven

Het is weer tijd voor back-to-school, maar dit keer neem je je tassen mee voor een magisch avontuur op Whimel Academy! Deze gezellige fantasy time management-game komt op 9 oktober 2024 in Early Access op Steam.

Welkom op Whimel Academy

Op Whimel Academy, een beroemde school voor heksen, tovenaars en magiërs, start je een zesjarige reis samen met je medestudenten. Na het ontvangen van je acceptatiebrief, kun je beginnen met het verkennen van de campus via de tutorial. Deze laat je kennismaken met de kaart van de school, de time management-mechanieken, studiebeurzen en hoe je je notitieboekje gebruikt als gids. Ontmoet je medestudenten en ontwikkel vriendschappen, of misschien zelfs een romantische band. Het doel is simpel: haal het beste uit je tijd op de campus!

Ontdek je roeping

Whimel Academy biedt een breed scala aan vaardigheden die je kunt ontwikkelen, wat zorgt voor een aanpasbare rolspelervaring. Je kunt kiezen uit verschillende startstatistieken zoals kennis, moed, overtuigingskracht of creativiteit. Deze stats kun je ontwikkelen via lessen en hobby’s. Ga naar toverdranklessen om je creativiteit te vergroten, volg Divination Fundamentals voor meer kennis, of test je moed in Flying 101. Hoe hoger je statistieken, hoe meer geavanceerde lessen en dialoogopties je kunt ontgrendelen. Daarnaast zijn er studiemogelijkheden en bijbaantjes die perfect aansluiten op je interesses!

Weekendactiviteiten

Buiten je studie en sociale leven zijn er extra gameplay-elementen om je ervaring te verrijken. Breng je weekenden door in de stad waar je je verdiende loon kunt uitgeven aan allerlei voorwerpen. Koop meubels om je studentenkamer in te richten, leesboeken om je plank te vullen, of een ketel om je eigen toverdranken te brouwen. Ook kun je zaailingen kopen en in de kas van de campus planten. Deze ingrediënten zijn ideaal voor het maken van toverdranken die je vervolgens kunt verkopen om je volgende experiment te financieren.

Gameplay kenmerken:

  • Time-Management: Spelers moeten hun schema slim beheren en een balans vinden tussen lessen, buitenschoolse activiteiten, vriendschappen en hun persoonlijke welzijn.
  • Werk aan de winkel: Verdien geld met bijbaantjes of verkoop zelfgemaakte producten voor winst! Koop een ketel om je eigen brouwsels te maken en unlock hoogwaardige ingrediënten voor meer winst.
  • Vriendschappen bouwen: Bouw betekenisvolle relaties op met medestudenten en verken platonische of romantische mogelijkheden met verschillende in-game personages.
  • Magische wereldopbouw: Dompel jezelf onder in een charmante fantasiewereld met leuke details, zoals een jaarlijkse krant met berichten van de directrice.
  • Groene vingers: Kweek planten in de kas en oogst verse ingrediënten voor toverdranken en culinaire gerechten.
  • Jouw eigen thuis: Gebruik je verdiende loon om nieuwe decoraties voor je studentenkamer te kopen, zoals tapijten, boekenplanken, wanddecoraties en meer.
  • Vind je eigen pad: Pas je karakter aan door je te richten op je interesses en ontdek meer dan dertig unieke eindes op basis van je beslissingen en prestaties.
  • Toegankelijk Avontuur: Whimel Academy streeft naar inclusiviteit met een diverse cast en benadrukt persoonlijk welzijn.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x