Home Gaming EVOTINCTION, Akimbot, Test Drive Unlimited Solar Crown en meer worden gelanceerd met supersnelle prestaties, aangedreven door DLSS 3

EVOTINCTION, Akimbot, Test Drive Unlimited Solar Crown en meer worden gelanceerd met supersnelle prestaties, aangedreven door DLSS 3

by Pim, Sel

Meer dan 600 games en toepassingen zijn uitgerust met RTX-technologieën en elke week worden nieuwe games met NVIDIA DLSSNVIDIA Reflex en geavanceerde ray-traced effecten uitgebracht of aangekondigd, waardoor GeForce RTX-spelers de ultieme pc-ervaring wordt geboden.
 
Deze week lanceren EVOTINCTIONFunko Fusion en Test Drive Unlimited Solar Crown allemaal met day-one ondersteuning voor DLSS 3. Daarnaast is Akimbot nu uit met DLSS 3 en komt DeathSprint 66 deze week uit met dag-één ondersteuning voor DLSS Super Resolution.
 
In EVOTINCTION van Spikewave Games en Astrolabe Games kruip je in de huid van Dr. Liu en gebruik je je verstand, stealth en technische snuggerheid om opstandige AI’s te verslaan in een futuristische onderzoeksfaciliteit. Wanneer de game op 13 september uitkomt, wordt de pc-editie verbeterd met ray-traced reflecties en day-one ondersteuning voor DLSS 3, die je prestaties versnelt zodat je de wereld feilloos kunt redden. DLSS Super Resolution en Frame Generation vermenigvuldigen framesnelheden met gemiddeld 3,9X bij maximale instellingen voor 4K met ray tracing ingeschakeld, en gemiddeld 2,6X sneller bij 1440p en 1080p.
 
Als dat te hoog gegrepen is, speel dan door iconische werelden en mashup-personages geïnspireerd door een aantal van je favoriete tv-, film-, game- en stripfranchises in Funko Fusion. Deze third-person actiegame verschijnt 13 september en bevat ook DLSS 3 en Reflex om je ervaring te verbeteren.
 
Ga anders de straten van Hong Kong Island op, nagemaakt op 1:1 schaal, in Test Drive Unlimited Solar Crown. Deze massaal open online racegame (M.O.O.R) lanceert op 12 september en laat je deelnemen aan een buitengewone competitie, de Solar Crown, georganiseerd door de invloedrijke organisatie Radiant. Om je te helpen de meest prestigieuze wedstrijden aan te kunnen met auto’s van de meest prestigieuze merken, werken DLSS 3 en Reflex op de achtergrond om je ervaring te verbeteren met snellere prestaties en responsiever racen.
 
Maak je geen zorgen als je niet van auto’s houdt. Je kunt er altijd te voet vandoor gaan in Sumo Digital en Secret Mode’s DeathSprint 66, waarin razendsnelle races te voet worden gecombineerd met dodelijke obstakels en brute vaardigheden. Deze PvP-races te voet voor 8 spelers nemen spelers mee over extreme hindernisbanen en de grenzen van entertainment. Ren, spring, drift en glij je een weg door een reeks dodelijke hindernisbanen vanaf de lancering op 12 september. DLSS Super Resolution wordt vanaf day-one ondersteund, zodat je de framerate tijdens de razendsnelle races kunt opvoeren. Als de framerates al torenhoog zijn, is DLAA ook beschikbaar, zodat je de beeldkwaliteit tot 11 kunt opvoeren.
 
Tot slot kun je in Evil Raptor en PLAION’s 3D actie-avonturenplatformgame Akimbot je een weg banen door legers robots, ruimteschepen besturen, voertuigen besturen en je eigen pad uitstippelen tijdens een missie om het universum te redden van naderend onheil. GeForce RTX-gamers die in Akimbot in actie komen, krijgen de best mogelijke ervaring dankzij de day-one integratie van DLSS 3, DLAA en Reflex.
 
Vergeet niet dat er binnenkort nog meer DLSS-integraties komen voor een heleboel games. Kom regelmatig terug voor een overzicht van de volgende DLSS- en RTX-titels en bekijk hier de volledige lijst met meer dan 600 RTX-uitgebreide games en apps.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x