Home GamingPC Astro Bot krijgt na de lancering nog 15 gratis levels

Astro Bot krijgt na de lancering nog 15 gratis levels

by Mark van Truijen

Team Asobi’s Astro Bot komt op 6 september uit voor PS5 en heeft uitzonderlijke kritieken ontvangen, waardoor het de best beoordeelde game van het jaar is geworden. Hoewel het dit jaar nieuwe “speelse” levels en speedrun-stages ontvangt, is het geplande aantal nu onthuld.

Tijdens een bezoek aan de studio vorige maand zag VGC een presentatie die tien challenge-levels en vijf speedrun-levels als post-launch DLC bevestigde. Het is onbekend of Team Asobi sindsdien van koers is veranderd. Afhankelijk van hoe de verkoop en mond-tot-mondreclame verlopen, zou de 3D-platformer meer uitgebreide ondersteuning kunnen krijgen.

Bij de lancering belooft Astro Bot een flinke hoeveelheid content, met meer dan 300 Bots om te vinden, waarvan ongeveer 150 cameo’s zijn van andere bekende franchises zoals Horizon, God of War, enzovoort. Er zijn ook meer dan 80 levels om te verkennen verspreid over 50 planeten met verschillende moeilijkheidsgraden. Hoewel er genoeg is voor completionisten om na te jagen, duurt het ongeveer 12 tot 15 uur voor reguliere spelers om het spel te voltooien.

Check hier ook onze review van de game

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x